koncentrationsläger? NEJ TACK!

Kom hem med ett bra humör, men nu är jag sjukt arg. Mina päron vill att vi ska flytta, fan häller att jag flyttar. Förlåt men jag skulle aldrig palla med att bo i ett typ kbab hus, ( ??!?!!? ) där alla lägenheter ser likadana ut, vi har aldrig gjort det, och det kommer aldrig att hända sålänge jag bor hemma. aldrig. Bor hällre i en jävla tunnel med alla a-lagare. På riktigt. Mina vänner bor ju i sånna lägenheter, och visst det är jätte fint osv klart jag trivs hos dom liksom. Men jag själv skulle aldrig klara av det, inte med tanke på hur vi bott innan. Liksom först nästan 200 kvadratmeter till typ 130 kvadratmeter. Alltså bara det var en stor förändring, från en stor femma till en lagom trea. Sen vad ska vi flytta till nudå? en typ 60 kvadratmeters? Det är typ... halva mitt sovrum? haha asså nej, jag kommer bli psyk. Lågt i tak? måste man ducka då eller? Jag låter som värsta stureplans braten nu, men sådär blir det när man bor i lite högre standard.HEM <3ghetto?

Jag tänker hur som helst aldrig flytta. Isf flyttar jag hemifrån. Eller hem till någon annan punkt slut. Bered er på krig här hemma, för jag tänker inte ge mig i första taget. och kom ihåg jag får alltid som jag vill. och jag har alltid rätt. tråkigt men sant.

Säger inte vart vi tänkt flytta, säger bara såhär, jag vill inte vara granne med min syter. Börjar gråta om vi flyttar.

// e


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tror jag aldrig blivit så upprörd över något ja läst. du är nog den ytligaste o mest bortskämda ja vart me om. o de e inte spec roligt om du tror de, till och med kissie skulle skratta åt dig. skulle ja va dina föräldrar skulle ja slänga ut dig direkt, liksom "kom ihåg att jag får alltid som jag vill, och jag har alltid rätt" ? hör du inte på dig själv hur du låter? pinsamt. tänker du aldrig på de fattiga som inte har nånstans att bo? hur tror du dom skulle reagera om dom läste de här. o tro inte att ja e nån random, ja går på din skola, kom in på er blogg genom sara för ja tkr hon e sjukt fin men de enda bloggen har e ytliga inlägg från dig som gör mig o säkert många andra arg.. o kontra inte med att ja e anonym o blabla, klart ja är anonym när ja skriver nå sånt här, tyckte ba behövde veta att du lär tagga ner lite me din bortskämda o pinsamma attityd. ingen gillar såna tjejer

2011-04-10 @ 23:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0