Lever!

Yes, haha. Asså herregud, jag säger ju att det alltid händer något knas när ems är i farten ;) Jag hade iaf ruligt igår, men farligt fan att spela ölspelet! sveparen liksom. Vissa är ju rätt klena alltså, man ska göra som mig. ^^. Ne men vi var ute på vift igår kväll, drog från sara vid 8 till nån. Sen vid 11 drog vi till bowlingen. Ja vi blev utslängda som sara redan nämnt! Inte ens en halv serie han vi spela! haha! Efter det drog jag hem, då va klockan typ halv ett tror jag? De andra drog vidare, men jag minns inte ens att jag gick hem. Så det betyder ju lyckad kväll (y) Jag vaknade iaf i min egna säng!

Kul också att jag la upp världens fjortis bild på bloggen igår ? haha. men tar inte bort något för det är ju lite små roligt att kolla på sen, typ imorgon ? Ne, men har jag fått sova något inatt lr ? Nej, för klockan sex imorse ringer en nisse och vill att jag ska komma ner och öppna dörren och massa. '' snälla öppna det är kaaaallt '' naaw tyckte synd om honom ;( men ja va liksom inte ens vid liv. Sen är jag en idiot som ställer klockan på halv 8 ? haha vaffan gjorde jag det för ? stört, somnade om, sen ringde syrran 8 och ville ha med mig till gymmet. Så det va bara att kliva upp och gymma & sola ;) sen efter det drog vi till v-ås ;P haha, så har haft fullt upp kan man säga!

Annars idag mår jag bajs! man brukar ju säga att man mår som man förkänar, men jag förkänar fan inte det här alltså! ikv stannar jag inne!jag säger arne på den här morgonen!

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0