ofta skämmigt?

Hejhej.

Efter att ha gått in på bloggen idag typ 70 gånger och börjat skriva ett inlägg så har jag ångrat mig och tryckt på kryss. Men nu känner jag att jag lika gärna kan ta mina feta fingrar och skriva lite om igår.. hihii^:)

Ja vad ska man egentligen säga om igår ? jag vet inte riktigt själv faktiskt. Nu låter det som att det har hänt något värsta dramatiskt men så är det ju inte ;) är bara galet trött och jätte seg hela jag. Ne men så här är det. Att jag och sara gick iväg ensamma igår på fest. Och det kändes ju lite småskumt, eftersom vi alltid brukar vara massa tjejer :) ja och sen en självklarhet för mig när det gäller fest är ju att jag ALLTID gör bort mig, dvs skämmer ut mig. Men igår kändes det som att jag gjorde det extremt! haha, men så farligt vare ju inte. Kan inte göra annat än att skratta faktiskt ;) haha! Orkar knappt bry mig speciellt mkt. Vissa kvällar blir det ju bara att man släpper loss och är lite vild sådär. Eller så skämmer man bara ut sig lite granna och i mitt fall så vart det nog båda. ;P Va inte på festen så länge utan drog klockan 11 och bowlade :)

Ne men jag hade kul, även fasst jag knappt va med sara. Jag minglade ju runt ensam där ett tag! haha. Ja sara åkte ju hem innan 12 och då stannade jag kvar på bowlingen där med alla andra. Så fick jag ha kul på nån annans bekostnad själv! hahaha dör när jag tänker på det! ne, men vafan. livet leker. ;) En sak jag har märkt att det blir så olika feststämningar beroende på vilket folk man är med. Vissa är ju extremt tråkiga! men igår kändes det typ som att jag var med i en kortfilm av '' american pie '' HAHA!

bilder kommer upp sen! ger en varning redan nu så att ingen får en chock... Ne nu överdriver jag ;)oså håller vi tyst om igår eller hur alla nissar ? :) ja för det är nog ingen som vill se mig arg ^^

va bra , hej sålänge alla :)

// pinglan ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0