SLUTA BRY ER!!!

Ems lackar.... på svenska folket. Vill ge alla en fet lavett.  Grejjen att jag skriver det här är för att svennar är så jäkla tjockskalliga! lägger sig jämt och ständigt i andras liv, fast de inte ens känner personen :O

Syftar mest nu på den här unga mamman mikaela lr vad hon nu heter. Varenda jävla dag sitter folk och kommenterar att hon tar hand om sitt barn dåligt, att socialen borde ta ungen från henne osvosv. Varför sitter typ en 13 årig liten stackars bortglömd brud och skriver att hon tar hand om sitt barn dåligt? Varsågod skaffa ett barn själv och se hur lätt det är! Förstår inte varför man ska sitta och påpeka varenda litet fel typ '' du är ute 3 timmar om dagen, du borde lägga ner mer tid på ditt barn '' eller '' varför bloggar du och sitter vid datan när du har ett barn att ta hand om ? '' Nu har det ju gått lite över gränsen när de sägger att hennes barn borde dö :O sjuka jävlar som en kan säga sådär? vad händer, är det hitler tiden nu igen lr. särbarn.Det är ju bara pinsamt att folk ens sitter och skriver sådär. Har aldrig förstått varför de ens ska bry sig om någons annans liv, om man inte känner personen? OCH om hon inte tar hand om sitt barn? OCH om hon vill ha ett normalt liv och träffa människor ( social kallas det )  Ne folket borde bli mer egoistiska, ta tag i sina egna problem. Sluta bry sig så mkt om andra de inte ens känner och titta sig själv i spegeln och tycka synd om sig själva ist för att klanka ner på en 15 årig morsa! Det är fan synd om henne. Visst det är hennes val att skaffa barn, ungen finns redan så vad ska hon göra? det blir ju bara värre när massa mellanmjölks 40 plus morsor sitter och kommenterar eller fula små borttappade skitungar. Men vad får alla läsare ut av att trycka ner henne mer än någonsin genom att säga sådär ? sparka inte på någon som redan ligger ner..

En annan har ju iaf lärt sig att sköta sitt & skita i andra ;) man kmr längst så. Hatar mest av allt folk som lägger sig i mitt liv & tror att dom kan ge mig råd eller säga vad jag ska göra. Man måste vara lite egoistisk ibland ( jämt ) Alla lever ju sitt liv på sitt sätt. Så har det alltid varit och kommer alltid vara. Så försök aldrig berätta för någon annan hur den ska leva sittt liv ^^ fan va smart jag lät där.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0