Söndags ångest.

Det va verkligen inte meningen att alla vi skulle ut igen igår! men nu blev det ju så ändå, tack vare mig ;) vad vore köping utan en ems liksom ;K höhö. Berättar om igår :)

Vid typ 4a tiden bestämde vi att vi skulle köra igår igen, det va ju sista dagen på lovet så lika bra. sara, linn & becca hade match i v-ås och skulle komma hem ganska sent. Så jag och julia var här hemma hos mig till typ halv 10 :) Sen gick vi hem till linn medans hon fixade sig, lite senare kom becca & sara också. Vid halv 12 kom våran skjuts till '' partyt '' haha. Ja men det var lite små trevligt. Som vanligt blir jag ju alltid lite på sniskan när det bjuds på gratis dricka! Vet inte vad klockan var när jag gick hem, typ halv 2 tror jag. Inte säker. Vet inte vad jag gjorde när jag kom hem , jag tror jag somnade med kläder och allt på, för klockan 5 vaknade jag som om inget hade hänt och skulle ivrigt sätta på min mobil som hade varit död typ hela kvällen! Så eftersom jag inte har något minne mellan 2 och 5 så måste jag ju ha sovit. Jaja, det var kul iaf. Ångrar lite idag att vi festa igår för mår arne om man säger så ;( det får bli en del vita helger framöver ;P En annan bra sak är jag för en gångs skull inte skämde ut mig ;O eller så gjorde jag det, lika bra att jag inte riktigt vet!

jaja, nu ska jag tycka synd om mig, mitt liv, mina muskler ( träningsvärk ) och mitt huve ( ont ). Ikv ska jag hem till syrran och mysa, har en del plugg att ta igen, och jag vet inte häller vad det är jag måste plugga på! fan vad slarvig jag har blivit helt sjukt.

hoppas ni andra också hade en rolig lördag! ;D

så här såg jag ut igår (: orkade inte fixa håret!// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0