jag dog !

Har nu återhämtat mig efter triathlon idag (: fan va drygt det va ;S jag trodde löpningen skulle vara jobbigast. Men den klara jag ändå galant ;O på 30 min klarade jag femman, och det är ganska bra för att vara mig. Eftersom jag slutade med innebandyn innan jul och gymmet har jag ju inte varit allt för aktiv med... ajaj. Ne men efter löpningen vare 1.7 mil som gällde på cykel. Jag säger bara två saker, jag tänker aldrig mer cykla när det är storm och jag tänker aldrig mer cykla runt på en fattig damtralla. ;O helt värdelöst så lätt att cyklingen var jobbigast, fick ju trampa som en jude i motvind ute på landet !

Sen simma tyckte jag var skönast :) efter det så var vi klara och för oss tog det bara 2 timmar totalt ;) och det är nog ganska bra. så vid halv 11 typ va vi klara så satt vi kvar i badhuset och glodde lite och bastade oså..

Gissa om jag är stolt över mig själv ? ;) senast jag gjorde triathlon gick jag i sexan och då höll vi alltid täten ;P Men ja nästa år ska jag köra mvg, hade vi gjort det idag som vi tänkte hade jag nog inte varit vid liv nu. För er som undrar hur långt man kör då så springer man 1 mil, cyklar 3.4 mil och simmar 1000 meter.

Fan jag gillar ju att träna, man mår as bra efter så ska nog ta min feta röv till gymmet nån dag och ut i skogen. Måste hålla igång!! ;) en hurtig ems i framtiden..min sovpartner ;)

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0