JB filmen...

Ja nu är jag en i gänget och har nyss kollat klart på Justin Bieber filmen. Inte för att jag direkt är något större fan, men har bara hört bra om den så va bara tvungen (: och den va faktiskt riktigt bra ;O jag tänkte inte '' OMG vad snygg han är !! '' tänkte mera '' fan va orättvist ! jag vill också käna massa pengar :( )

Men tänk egentligen, han är lika gammal som mig och har typ redan känat mer än vad jag kommer göra under hela mitt liv ;O nästan.. fast em vet jag kanske börjar käna kosing senare i livet. men ändå ?!?!? hur fan kan man vara så ung och käna hur mkt pengar som helst! jag om någon behöver verkligen cash nu asså... men aa. kul för han liksom... att han har talang eller vad det nu kallas.. mina barn ska också få talang. Det bestämmer jag !

Nej men det var jätte bra osv blablabla. Har förresten fått sommarjobb nu också så jag kommer få lite pengar nu i sommar :) så det känns ju braigt. Ska iväg hem till sara snart och glo film.. :) ha en trevlans kväll.tack att han klippte sig..

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0