kapar det!

Den här veckan innan yran är så härlig ;) för varje dag som går så kan man nästan känna staden bli på bättre och bättre humör ;) skönt att  veckan har börjat så det bara är sista slutspurten kvar sen! ;D som vanlig är jag galet taggad ! har redan börjat gasa på brännan i solariumet :) ska försöka sola varje dag till fredag. eller kanske skippar tordagen ;) får se.

En annan rolig grej som händer på torsdag... jag. Emma Olivia Forssell! ska för första gången på mer än två år. Gå till frissan...och klippa mitt hår ;O omg. borde gå ut med det här i aftonbladet faktiskt!! vilken skandal!!! jag funderar på lite kortare hår faktiskt. För just nu är mitt hår katastrof. Det är inte så långt längre, och inte alls tjockt och fint som det va förut. för jag har pajjat det ^^ så nu gör jag som jag gjorde förr. klipper av skiten och låter det växa ut igen :) smart chey!

trivs inte i risigt hår :( ne men väntar på sara nu, har brottom :) pusshej !byebye kära hår, vi ses kanske på andra sidan :( begravning för mitt hår, sker på torsdag klockan 10:00 hos frissan... fyfan. jag kommer tjura. men jaja, bara att börja om på nytt igen :) faaan, har redan ångest. anus!

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0