massa babbel från ems!

Har velat hela dagen fram och tillbaka om jag ska skriva ett klent inlägg eller inte. Det brukar alltid bli för mycket text och noll bilder när jag skriver.. TITTA redan två rader. ;O

Jo men det va ett tag sen jag skrev....senast typ igår?  Måste bara berätta lite smått och gott ;P Hade världens skummaste dröm för nån natt sen, om en viss person som jag i princip har raderat bort totalt från mig och mitt liv. Av personliga skäl.  Men i drömmen så tröstade den här personen mig :S asså tänk er, någon ni verkligen inte vill ha något att göra med, tröstar dig. Asså det låter skumt och det vare. De säger ju att drömmar typ betyder något, men vafan betydde det där? att jag måste vara dum i huvet på riktigt typ ;P haha.

Jag är snart klar med allt i skolan :) bara en inlämning imorgon och matte kompletering sen är jag klar ^^ och sen är jag ledig, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag , onsdag ;) LYX!! för på måndag ska vi bort och är borta två dagar ^^ vart vi ska får ni veta sen :)

men nu...till den extremt stora katastrofen som har inträffat mig... IDAG!! min tid i mitt sagolika palats till lägenhet är snart över... :( för vi ska...flytta! bääääääm! fan jag vill inte. big no no. Fast är inte lika depp som jag va förut, vi ska ju tydligen få nya lägenheten helt renoverad typ så det duger för mig. Synd bara att det typ bara bor pensionärer där ... O__o ja asså.. synd för DOM! tänk när jag fyller 18.. fest. när jag tar studenten... fest. kan redan höra klagomålen strömma in.. hihi.

nej titta, nu babblar jag massa :O fy fan för mig. bjussar på en pic bara för det ;D natti natti!// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0