ojojoj ems applåderar!!!

Ja herre min jesus säger jag bara ;) Fredag den 13 lever verkligen upp till sitt rykte ^^ Jag vet inte riktigt vad jag säga. Men vaffan är det för fel på människor ? ;O jag som trodde jag hatade emos mest i världen men nej fan, jag hatar FALSKA idiot äckel människor som myttar om precis allt!! ;O jag tycker det är så sorgligt :( med folk som är så osäkra på sig själva att dom måste ljuga om saker, eller nej om ALLT!

Jag är sjukt trött på folk som tror dom kan köra med runt med mig som en liten vante! men nej fan häller! Det räcker med en gång. Jag blir riktigt upprörd när något sånt här händer mig. Just för att folk håller KÄFTEN om så jävla mycket!

Jag vet inte om killar tror dom är kungar, men tyvärr så kan man inte va tsm med en tjej, skriva med den andra, och ligga med den tredje. Kanske i ett land där man får ha 75 fruar. Men gör man det i den här staden så har man inte alla hästar hemma.

Det jag ville säga är, att jag är trött på att handskas med idioter och att jag ska bli nunna :) från och med det här inlägget så umgås inte jag med sånna som har snopp. punkt slut.typ så?

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0