åh veckans skitsnack går till.....

Hallå, nu har jag återhämtat mig helt efter helgen ;) eller ja, brist på sömn hör väl till vardagen men annars mår jag fint ^^ ingen huvudvärk längre. puh!

Nu är det maj månad :) en minst sagt fullspäckad månad ! tur det! i helgen verkar det som att det blir club nordic i västerås :) länge sen man fick dansa. om det nu finns biljetter kvar. Helgen efter är det skutt och så tror jag vi har planerat in en vit helg där också (: och på slutet av maj är det köpingsfesten och då vet vi alla vad det blir ;) tjing tjing.

Hur är det annars med mig då ? :) förutom allt skitsnack så mår jag fint ^^ lite trött, eller ganska jätte trött på den här staden nu faktiskt. Speciellt på de som inte kan säga saker till mig utan föredrar att snacka bakom ryggen :) men det är chill!!! jag visste inte att jag var en hora bara, vilken överaskning. tråkigt att det kmr från folk man inte trodde så om men jaja ^^ vad gör det om hundra år liksom ^^ säger som Rodney '' im a rockstar! '' woop woop.

kanske borde göra en ny kategori ? ;D veckan skitsnack ? ;) skulle varit fullproppad med inlägg, om vi då skulle haft ork att ta upp allt alla säger. Ville bara ta upp det den här gången för tyckte det var en aning fittig och rutten stil :) sen äre ju bara jag som inte har nå liv och tar upp det här ;)jag har sagt det förr och säger det igen, kommer föralltid hata folk som lägger sig i mitt liv och mina handlingar. Det är trots allt jag som får ta konsekvenserna. jag är inte helt dum i huvet.

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0