yran, och bloggen 2 år! :D

Hallå folket! :D jag mår toppen idag efter en fullspäckad helg ;) en stort minus är såklart mina stackars fötter som är ganska pajj nu efter att ha gått i klackar hela helgen. :P Mördar skor bara för att dom har gett mig allvarliga skavsår så jag kan inte gå i trappor och foten går typ inte att sträcka ut för det går så ont i dessa helvetes skavsår :O

Helgen har iaf varit rolig, vädret sög ju kamel snopp så det dämpade ju stämningen en aning ;P men blev bara att bita ihop och köra. Dock var jag mer taggad i fredags och kanske startade helgen med en rivstart ;P belöningen dagen efter var en skaplig bakfylla och trodde seriöst jag skulle dö :( att köra all in första dagen av två gör jag inte om. ;) Igår fick vi vandra ut på typ landet till nån fest, spelade beer pong för första gången och seriöst, jag '' rockade '' huhu.

Helgen har bjussat på mycket skratt och jag tror jag dog när jag skulle åka karusell med syrran och när man ser alla andra som ska spy vilken sekund som helst ;) själv blir jag aldrig snurrig och illa mår jag aldrig häller, men jag är ju helt dum i huvet så det förklarar ju saken ;) kul vare.

vet ni vad ;) igår fyllde bloggen två år ;) helt sjukt!vi för två år sen :)2 år senare.. lite snyggare, lite bättre, lite vildare ;)

// e
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0