debatt ems i farten - 11 september 2001

Tror ingen någonsin kommer glömma terror attacken i new york för snart 10 år sen. Varenda gång jag ser bilder på tornen lr något som överhuvudtaget handlar om det , ryser jag. Fortfranade så tycker jag att det där är helt overkligt. Hände det verkligen? det skulle kunna varit en film. Även fast jag knappt var 10 år fyllda så minns jag den där dagen.

Iaf anledning till varför jag skriver det här är för att det som sagt snart är 10 år ( på söndag ) sen och för att igår såg jag en dokumentär. Faktiskt en ganska så intressant sådan. Den handlade om den 11 september, ur al-qaidas ögon, alltså bin-ladins ögon. Dokumntären handlar om hur bin-ladin tränade upp flera män på speciella läger för att sen välja ut ett fåtal som då skulle utföra dessa attacker mot USA. Kanske det sjukaste jag sett vad gäller 11 spetember. Hatet bin-ladin och hans män hade är helt sjukt! likaså hatet USA fick efter 11 september..

Två saker som jag störde mig på i den här dokumentären.. och som bara förklarar hur dumma folk kan vara.

1. Bin-ladin och hans män trodde starkt på gud, det var ju FÖR gud som dessa självmordsbombare skulle krasha tornen. Det var gud som valt ut dem till detta uppdrag och de skulle offra sina liv för att visa sin sanna tro till gud.. bara det att . oj JUSTJA!!! enligt koranen är det absolut förbjudet att ta självmord.. oops. där ser man hur smart bin-ladin var och inte minst sagt hans män. tror stenhårt på gud men inte har dom läst på koranen. riktigt klyftigt..

2. Bin-ladin hade en forskare lr något liknande skit från asien som skulle hjälpa bin-ladin med hur man typ skyddar sig mot mjältbrands bomber lr nått sånt trams. Han jobbade alltså åt honom. I en intervju säger killen '' jag kan inte säga att bin-ladin har gjort något ont, jag kan inte säga ett enda ont ord om honom, jag vet inte om han har gjort något ont mot någon och om han har det så hoppas jag att gud förlåter honom '' eeh.. ?! i vilken värld har han levt i liksom ? inte kollat tv dom senaste 10 åren och missat hela terror attacken ? riktig miss. Plus att gud förlåter igen ? dubbelmoral gud är isf, om han förlåter alla men ändå ska framstå som den '' goda ''

mhm.. knepigt det där. En annan sak som dom nämnde '' 3000 dog i terror attackerna i USA och alla bryr sig om dom, men ingen bryr sig om alla muslimer som dog '' något man inte tänker på. George bush skickade ju momber hej vilt som payback, ingen som tänker på alla civila som dog där. Inget som skrivs i media heller. För det är inte någon som bryr sig, en funderare helt enkelt. trots allt så är vi ju bara människor så varför skulle en muslim inte vara lika mkt värd som en amerikan ?// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0