Gårdagen..

Äntligen har jag tagit mod till mig att skriva om igår, hehe. Ja det var ju som sagt första gången sen magaluf som jag festade, vilket är typ 3 veckor sen ? Självklart körde jag all in plus lite till. Och det där med att sara skulle ta det lugnt igår. Jo , jaha, hej. Skitsnack är bara förnamnet ;P

Kvällen började iaf hemma hos sara, efter en timmes stress fix efter en minst sagt stor shoppingrunda i örebro. Blev bara jag sara och mika som hängde där till en början då våra brorsor redan dragit vidare på partajj. ;P Men iaf så började vi föra, efter nåra svepta drinkar så åkte magaluf brillorna fram och det blev lite snudd på spår. Som vanligt när man är sådär nåra och '' ska ta det lugnt '' Iaf kom då dryg-companiet förbi. Vidare till nån fest ute i vildmarken. ;P träffade en hel del sköna människor man inte sett på länge! :D riktigt skojj. Vet inte hur länge vi blev kvar där faktiskt.. vet bara att vi vevade till magaluf låtar såklart. Mitt i allt hamnar vi iaf i en taxi påväg till nån B svartklubb här i stan. Ja asså... jag vet inte vad som var skämmigast. Klubben eller vi som åkte dit. Iaf så kommer vi in där, ser bara massa 40+ gubbar och mammor typ. I högtalarna spelas det finsk vals typ. Jag dog typ av garv. MEN fulla och glada som vi var så hittade vi en liten räddning. I hörnet fanns en strippstång. Japp. Efter 45 minuters dans där till finsk vals så slutade det med att alla 40 åriga morsor tog över stången och jag och sara flydde fältet helt enkelt.. Ja jag hade ju på mig mina ny klack också som jag inte ens stuka foten i hundra gånger typ. hihiiii. Ne men att gå hem runt 2-3 tiden kändes ju helt sjukt. I magaluf hade festen precis börjat vid den tiden. :O Inte konstigt jag hade så mkt energi igår , kunde lätt kört mera om det hade funnits ett ställe att va på och inte den där gubb klubben!! HAHA!

Planen var att festa idag också. Men vårt dricka tog slut igår... bajs. Mådde inge vidare imorse. Men nu äre lugna puckar! :) lite trött då jag bara sovit 4 timmar ? lång sovmorgon imorgon spikat. yes box.

bilderna har som vanligt sara. kommer ett inlägg snart där jag visar vad jag köpte igår :)

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0