magaluf längtan!!

Helt sjukt hur mkt man kan sakna stället alltså :(:( önskar med hela mitt liv att jag var där nu, där för att ha kul, för att spåra pajj!! och då menar jag pajj. Har laddat upp mitt batteri på MAXX. dvs partajja hela vintern tills hjärnan blöder. Nej men fyfan vad ont det lät. Ne men taggad är jag (: oh ja. Vi börjar det eviga festandet redan i helgen ;) blir en födelsedagsfest förmodligen. :) brukar alltid bli massa folk då och det är ju kul! :D

Någon som såg '' sol, fest och oroliga föräldrar '' i torsdags ? Alltså jag dog av garv, på riktigt dog. Den där tjejen som var 19 år och hade en morsa med en halv hjärna var ju bara för rolig!!! när hon testade lustgas och sa '' om det är såhär det känns att vara hög så vill jag typ vara det varje dag '' och mamman '' åhnej, vad läskigt det är se henne alkoholpåverkad '' ( med brytning ) ehh, din unge är i aiya napa vad hade du förväntat dig :P dum. Glad att mina päron släppte iväg mig iaf :) betalade ju trots allt allting själv.

haha men jag fick mig en del goda skratt. Dock verkade ayia napa vara lite mer.. vad ska man säga. sämre? än magaluf. Grabbarna grus där såg ju ut att suga plus att alla ungdomar gick ut vid 11 tiden ? då äre ju rena öken ute på krogarna. men jaja. magaluf är bäst iaf, där får man svina, köpa billig sprit och ha kul för ingen orkar inte ens bry sig. ;P Det är inte som fattiga Båstad här i sverige där man måste '' va nån '' för att ens komma in på nån av krogarna. Ne då åker jag fan hällre till magaluf för där behöver man inte pengar för att va nån ;) räcker med kaninöron !!!

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0