snart flyttar vi, från vårat slott :'(

Asså ja. Jag blev väl näst intill mutad kan man väl säga '' flyttar vi kommer vi ha råd med att göra mera saker, ex så kanske man kan köpa typ iphone '' sa mamma och det enda jag såg framför mina ögon var en språjlans ny iphone så jag la mig platt som en pannkaka. MEN DOCK!!!! så har jag en del krav. Vi ska flytta typ.. 2-300 meter från där vi bor nu, hehe men till ett mkt mindre ställe. Tur som fan är ju att hela stället kommer bli renoverat, lr aa dom håller på nu därborta. Nytt golv, nya tapeter delvis nytt kök osv. Gissar på att hyresägaren lr vad det heter såg min hotfulla blick och vågade väl inte erbjuda annat än total renovering ! TJILL!!

Ja men en sak jag har sagt till mamma '' jag ska inreda hela lägenheten '' och det är väl tur det att jag har rätt höga skills vad gäller inredning då mamma knapp ser skillnad på gul och rött. Men ja. Jag ser både för och nackdelar med att flytta.

Fördelar.

* Jag slipper, till viss del. Mitt största hat, min värsta fiende. Plogmaskinerna. Nu finns det ingen kullersten dom kan skrapa på så jag säger bara hello prinsess sömn som jag behöver!!

* Herr hard-rock-metall-death-kill grannen blir inte längre våran granne. Äntligen slipper jag höra på deras eviga festande med kass musik.

* pappa mutar mig med en ny tv plus mtv så vad ska jag göra? mtv VA mitt liv innan dom tog bort det. äckel sverige.

Nackdelar

* ist för mitt rum på 75 kvm kommer jag nu att få leva i en s.k skrubb..dvs jag är glad om jag får in en säng. Ja alltså en 90 säng så får väl dumpa min gamla..

* Lägenheten vi ska flytta till är mindre än den vi har nu till och med, och jag tycker att den här är liten. Problemet är att min katt, har fått en diagnos av doktorn. Han lider av fettma ( haha ) och det har blivit så sen vi flyttade hit FÖR ATT: stället är för litet. Innan vi flyttade hit hade vi the time of our lifes och bodde i en femma på 200 kvm med en 16 meter lång hall ( ja pappa mätte den ) och katten hade ju världens bästa kondis där. han kmr dö i förtid ;(

* till en början kmr vi inte ha diskmaskin... jag säger bara kill me att jag kmr diska.

* jag har för tillfället häller ingen garderob :) och som jag skrev ovan får knappt min säng plats i mitt nya rum så en garderob är ju bara att säga byebye till. Mina kläder få helt enkelt ligga under sängen.

* Kanske det största problemet... grannarna.

Ja grannarna. Snittåldern på folket som bor där ligger väl på en sissådär 80 + dvs att alla har säkert hörapparat. Min pappa har hört ett rykte att en av våra grannar ska tydligen HATA hög musik. well well. när jag bor där är det mina villkor som gäller. Om dom lever sitt liv ska jag också göra det och jag tänker leva som jag alltid gjort! dom gubbarna ska inte hindra mig ;K och när jag har fyllt 18 ( 5 månader kvaaar ^^ ) så kan ju dom säga byebye till lugna helger framför bingo lotto !!

där är typ sånna här lappar dom vill att man ska göra med.men mina kmr likna något mer sånt här..// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0