The Rite

Jag och sara tittade på en skräckis för nån kväll sen, höll seriöst på att bajsa på mig, hon också för den delen.

Den handlar iaf om folk som är besatta av djävulen ;) kortsagt. En Amerikansk präst åker till Italien-Rom-vatikanen för att studerna exorsism. Sånna där psyk filmer med massa religiöst skit är ju bara för läskigt!! Jag vågade inte ens lämna soffan för att hämta lite snacks, så rädd var jag!!

Haha men kanske bara blir så när man lever sig in i filmerna så bra som jag gör. För nån natt sen kunde jag inte sova, för att jo gissa vad? jag var besatt av djävulen i drömmen och fick bli isolerad i en grotta..... '' you know what the interesting thing is about skeptics, is that they're always looking for proof. Question is what on earth will we do if we find it ''

Men iaf så kan jag inte låta bli att tro LITE på det här. Asså det låter ju helt sjukt, men något som är intressant är just Vatikanen. Alla hemligheter som Påven och alla döljer. Den där tron på den där kyrkan tkr jag är helt sjuk. Och nu utgår jag ifrån det jag har sett, hört och vet. Man kan väl säga såhär. BRA att dom där människorna håller sig i vatikanen. Om jag inte fattat fel så är vatikanen en helt egen stat, även om det ligger i Rom så räknas det som '' eget '' ? bara det är ju sjukt. Jag kanske låter hatisk, jag kanske är det. Men om flera sett den här dokumentären om den äckliga gubben som våldtog små barn så skulle kanske flera se den romserk-katolska kyrkan på ett annat sätt... fan nu måste jag ju berätta det här.

En präst, eller något liknande kyrkligt skit jag minns inte, i USA trodde då på den här katolska kyrk grejjen. Alltså det var hans tro . Vilket betydde han hängde i kyrkan, bad till gud och gjorde som alla andra troende. Han var också då väldigt bra vän med familjer som också gick i kyrkan. Dessa familjer lät då den '' snälla '' gubben vara barnvakt till deras barn, flera ggr. Ja jo, som jag skrev däruppe så kan man väl säga att det gubben gjorde med dessa små barn ( som inte alls vara gamla ) är för vidrigt att ens tänka på! han våldtog små pojkar, kanske 4-6 år gamla? När kyrkan fick reda på det här, och framförallt föräldrarna!!! så gjorde kyrkan vadå? tystade ner allt, flyttade honom till en annan kyrka i en annan stat och herr äckel gubbe gör om samma sak IGEN!!! och igen och igen, då han blev flyttad flera ggr. Den yngsta flickan han våldtog var 6 månader gammal..... 6 månader. Vart han straffad? nej. För han trodde på den romersk-katolska kyrkan och DÄR gott folk får man gå in i ett sånt där bås och säga '' förlåt gud för mina synder '' KLART! det tragiska och idiotsika med det här är att gud kan inte svara, gud kan inte förlåta snubben men dom tar för givet att han gör det ändå. Man kan alltså i princip gör exakt vad man vill, be om guds förlåtelse och catching du slipper strass som ex fängelse.  

Den här dokumentären såg jag för lääänge sen och sen dess har jag rent ut sagt varit förbannad! så fort jag tänker på en kyrka blir jag fan lack! kyrkan döljer allt! alla hemligheter, ingen ska få veta något dom bara förfinar sin titel '' gud är bäst tro på honom '' om gud finns, varför finns då svält, krig och allt annat jävla våld. Den här gubben i dokumnetären fick iaf stå framför kameran och be om ursäkt... inte till föräldrarna eller för att han förstört deras barns liv.. haha nej till gud? vem annars. Och vet ni vad han gör samtidigt som han rablar upp sin meningslösa ramsa '' gud förlåt för mina synder blalblalblalbla '' han flinar. Han ler, ett hånflin som att han inte tror ett piss på gud eller känner minsta ånger. Jävla psykfall. Hade inte killen varit med i kyrkan hade han suttit i en cell nu och ruttnat.. jag säger bara att det är sjukt. Det är ett sjukt beteende att världen ens kan tillåta en sån makt. Hur kan kyrkan få en sån makt ? jag förstår inte, det är inte ens vetenskapligt bevisat att gud finns, lika lite som det är bevisat att han inte finns! men det finns ju fler motgångar för att han INTE finns då ingen varken sett honom eller vet om gud är en kille eller tjej ?? jag tycker bara att det är synd när folk blir så hjärntvättade .Samhället fungerar inte så idag. Kanske på den tiden när folk inte visste bättre. Jag kan förstå människor som sitter i skiten, dvs är med i krig, svälter osv som ber till gud. Det ger dom hopp, om att överleva och kanske få ett bättre liv för dom har inget annat att tro på. Men påven är bara för mkt...  Jag ska aldrig besöka vatikanen, möjligtvis med pansarvagn och något annat farligt. usch. vissa tror på gud, kul för dom. jag väljer att inte göra det. Det här är min åsikt. punkt slut.

nej nu vart jag för arg, triggar upp mig själv. ska sova nu hejs! 

ps. tänk på det som står i början av trailern...

// e


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0