Trött som en göte

sovit 11 timmar inatt men är seriöst levande död idag. Har ångest, måste plugga företagsekonomi. Ska snart iväg och sola. hihiii. Imorgon är sista dagen på praktiken :( känns lite sorgligt faktiskt. För er som undrar vart jag är så är jag på Falkboet i '' bågen '' lr vad det heter mitt i staaan ^^ typ 10 meter från mitt hem så har inte ens långt att gå ;D

men iaf, planerat att baka kladdkaka senare. Blir samtidigt som jag pluggar. lat jag vet. Slö plugg är bäst. Sitter iaf nu och lyssnar på min Magaluf spellista på spotify. Fan tittar runt i mitt rum, ser mina magaluf brillor på hyllan, mitt magaluf blomm halsband :( passet och biljetten ligger fortfarande kvar där jag la det när jag kom hem, precis här bredvid mig :( väskan hade varit kvar om inte mamma packat upp den. :( i min väska har jag kvar delarna av boarding pass och allt ! ;( fuck.

lyssna på dom här låtarna och gråt lite åt mig, saknaden är stor till där stället!!! känner att hjärat går sönder lite för varje gång jag tänker på det ;(äre okej om jag bryter ihop och börjar gråta nu lr, ? haha. btw drömde mardrömmar för nån natt sen om bingos '' manager '' top 3 läskigaste drömmarna, mer behöver jag inte säga.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0