'' 10 anledningar att hata emos '' eftersnack.

ja vad ska man säga. Vet inte hur många gånger jag har dragit upp det här och vet inte hur mkt jag har skrattat åt det här ! Börjar bli en vanesak att logga in på bloggen och se att någon har kommenterat typ bloggvärldens mest omtalade inlägg känns det som. Allvarligt ? är det så intressant? är ni så lätt provocerade? ;)

Jag fattar ärligt inte ens hur jag orkar lägga ner tid på det här men vill verkligen få ett slut på det här. FÖR ERAN SKULL så ni slipper skämma ut er. För drygt mindre än en vecka sen läste jag en kommentar där det stog '' har läst dina inlägg men nu tänker jag sluta !! '' hehe, okej vänta. '' 10 anledningar att hata emos '' publicerades i ... ( trumvirvel ) NOVEMBER 2009 !!!! pffffft. sist jag kollade så äre 2012 just nu och då undrar man ju i vilket huve det är knas :P

I alla fall så står jag för det jag säger. Ni kan ärligt få mitt nummer ni anonyma stackare där ute så kan ni ringa mig och kalla mig '' fittapa '' eller '' hora '' och visa att ni har lite stake ist ;P Saken är den att jag drar alla emos över samma kant, emos är fula. JA. emos skär sig. JA. jag hatar emos. JA. problemet löst. Min åsikt är min åsikt och sånna kommentarer som ex dom två här nedanför så är det nästan lite personangrepp. Ni känner inte mig ;) och tur det för jag vill inte känna er. ! Ni borde ta livet med en nypa salt istället för att börja grina över ett klent inlägg fan det är bara en blogg liksom ;) lev livet !!!!sen finns det ju andra kommenterar också där folk försöker lära mig något jag inte redan visste. Haha hur nu dom ens orkar lägga ner tid på nått såntKan erkänna att jag iaf läste dom två första raderna!

JA men nej, som sagt så fortsätt gärna kommentera om ni nu fortfarande känner er tvugna men gjorde det här för eran skull så ni slipper skämma ut er mer. Speler egentligen ingen roll vad ni försöker säga för kommentarer med fler än två rader orkar jag inte läsa och tänker inte ändra min syn på emos under hela min livstid Men som sagt fortsätt ge mig uppmärksamhet, för tro mig , jag badar i det ;)

// ems


Kommentarer
Postat av: sandra

Jag tycker det är bra att man säger vad man tycker? Är det inte så, att man egentligen inte vill att folk ska tycka samma som en själv, så varför ska man klaga för? Jag och alla andra vill ha sin egna åsikt om saker, alla tycker olika och man får ogilla och gilla saker hur man vill.

De är bra med åskiter! ;-)

2012-04-10 @ 15:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0