facebook - onormalt beteeende

Börjar tröttna BRA mkt på andra människor på facebook. Min stubin har blivit så kort att jag raderar vänner lite hur som helst nu för tiden, även om jag känner personen. Det kan vara till exempel folk som tror att facebook är en dagbok. ex på en sån uppdatering ser ut såhär 

'' hejhej ! idag har jag varit hos peter, vi spelade fia med knuff tills vi blev hungriga och började laga mat. Det blev pasta med köttbullar ! GOTT !! kom nyss hem från bästa peter <3 ska snart gå ner till gymmet och försöka nå mitt nya mål 200 kg bänkpress! förra veckan klara jag 160 kg blablablla ''

typ så. Skaffa ett liv. Kanske jag också borde men.. andra uppdateringar som jag på senaste tiden stört mig av är ah, klassiker. Facerape. En facareape är rolig om man gör det rätt, som jag gjorde på mika när jag skrev att hon hade fått klamydia. Det är kul. Sånt här är inte kul !

'' åh jag är så dum som glömmer logga ut från min facebook hela tiden så jag blir inte ens facerapead nu ''

......blir bara förbannad allvarligt när jag ser sånt där. 2 ggr om dagen. PÅ SAMMA PERSON !!!! se så lätt jag kan bli förbannad.

Nej tänker fortsätta att ta bort vänner som håller på sådär. Speciellt sånna som är singel ena dag och i ett förhållande andra. Idioti ! pinsamt . SKÄMMIGT ! skamligt... finns även andra personer som skriver ut sitt liv om soc och typ a-kassa grejjer som jag personligen tycker är jävligt privat ? folk har inte mkt vett i dagens samhälle..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0