Svar på frågestunden del 2 // Ellesander

1. hur träffades ni?

Vi två träffades när Sara flyttade in till Köping & börja i samma Klass som Ems i lekis. Just då blev vi inte så bra kompisar direkt. Sara kände igen andra från klassen & började vara med dom istället. Vid det tillfället var vi helt två olika människor. Sara var den som absolut inte var blyg för fem öre och Ems var mer den som var lite tystare av sig & höll sig till dom hon kände. Men en sak hade vi gemensamt redan då, Vi var bestämda & villa alltid ha det på vårt sätt.

I slutet av 2:an och början av 3:an började vi vara mycket, mycket mer. För då börja våra personligheter föras tillsammans. Vi var inte dom där tjejiga typerna som ville hoppa hage eller hoppa hopprep. Så vi börja tillsut umgås mer & tillslut konstant! Vid det tillfället umgicks vi bara med killar och älskade att göra hyss. Hoppa in i gammla hus & bli jagade av polisen det var roligare grejer en hoppa hage typ haha! dock har vi haft våra bråk & uppehåll som alla vänner har haft någongång :) så om ni ville veta så har vi gått i samma klass sen i lekis,rätt coolt va?2.Har ni något drömyrke/ funderig på vad ni vill göra efter skolan?

Vi båda har stora framtidsplaner som vi vill uppfylla, det är väl därför också vi passar så bra ihop. Vi ser livet ungefär på samma sätt. Vi vill ut i världen och upptäcka så mycket som möjligt. Att stanna kvar i den här hålan efter skolan har vart vår mardröm sen många år tillbaka! Vi vill ha mer utav livet än så!! Dock vet vi inte direkt vad vi vill jobba med liksom "drömyrke" jag tror vi är mer såna som gillar att fara & flänga. Något som vi satsar stenhårt på är att åka ner till Magaluf & gå utbildningen som bartender där efter vi slutat skolan.Vilket blir nästa är :) förhoppningsvis får vi jobb där över sommarn sen så vi får stanna där. Och bildar nya kontakter mm... det är något vi vill förtillfället :)


3.era bästa minnen från 2011...

Utan tvekan säger vi såklart vårt kära Magaluf! när vi åkte ner dit själva :D Första gången vi åkte själva & jäävlar vad mycket vi fick vara med om. Sommar party stället!!
4.Hur faan har ni råd med att festa så ofta??

Partyyy people har alltid råd att festa ;) Nej men om sanningen ska fram så har vi inte råd egentligen! Vi tycker bara om att liva upp vardagen så vi skaffar oss alltid pengar på något vis? dock är vi panka i slutet av varje månad & då menar vi VARJE! fast denhär månaden är brutal, står typ på 20kr på kontot för oss båda & det är två veckor kvar tills nästa lön hahaha. Nej men vi festar väl ändå säkert på nå vis ;)

5.vad är det pinsammaste ni gjort?

Skit svår fråga eftersom vi ofta inte tycker det är pinsamt men...kan väl vart när vi gick i 6:an hade idrott & sprang ut nakna med bara en handduk brevid skolgården bort till cykelstället för att vi skulle "rumpa" på varandras cykel hahaha. med andra ord sätta oss med vår bara mutta på sadeln ;) Visst vi gjorde det, men tillslut märkte vi att en klass stog & kolla på oss. bra! de såg nu ett par nakna delar!!! Inte pinsamt då men om det vore nu!

6.era favorit bloggar? :)

http://kenzas.se/
http://fokis.se/
http://annies.myshowroom.se/
http://werun.se/isabelles/
http://roslinda.myshowroom.se/
http://werun.se/la/emiliacarpinisan/page/3/Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0