told ya !

tusen minus grader är vad som bjuds idag ! lökig dag i skolan igen.. började halv 12, gick till en lektion där vi skulle vara utan lärare. Så onödigt så drog efter 30 min ( kriminiella ) hade gympa. Jag och Mika drog ut och sprang satte oss i matsalen ett tag. Sen matteprov som gick SKIIIIIIIIIT, men orkar inte tänka på det. Ska nog mysa ner mig i sängen med en film för senare måste man ut i kuk vädret och fixa inför imorgon !

känner för en sånhär fest igen som på bilden.. när man skiter i vafan alla har och säga om en. En sån kille skulle jag behöva, en som skiter i vad alla tycker och som aldrig skäms. En som kan stå bredvid mig på en sån här bild utan att skämmas skulle vara guldvärt. Sånna killar finns bara i magaluf och därför ska jag flytta dit. Tycker folk borde ta en titt i spegeln och bry sig lite mer om sitt egna liv än andras, men det har man ju typ sagt hundra gånger men ah '' skitsamma din gamla tjockis '' säger jag bara haha ;) tur att man lever livet iaf !
// ems

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har fan problem! Såg ett tidigare inlägg där du klagar på emon ( såg det på Google) och så skrev du en massa skit! Och nu skriver du att man inte ska klaga på andra.. Hahaha! Sök hjälp som alla sa i kommentarerna till det där inlägget...

2012-04-21 @ 09:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0