Forget all the bullshit and drama and live your life with a SEXY smile on your face!

Folk missförstår oss två väldigt mycket & har allt för stora fördomar. Jag börjar faktiskt bli ganska trött på allt skitsnack? om att vi är si & så. I självaverket är det ingen som har en aning? har inte era föräldrar lärt er att det är fult att ljuga;)? Nej.. men det börjar nästan kännas som att folk önskar att vi vore som de "tror" att vi är, för då har det något att prata om när det träffar sin halv danta polare som dom inte har något annat att prata om annars! förutom andra liv haha...för i självaverkat har dom så tråkigt & inte gör sitt egna liv till en historie de kan sitta & prata om istället.

Från att ena stunden höra att man är billig...? till att man är dyr? en överklass fitta? till att man spelar någon & tror att man är någon...till man är en som tar droger ( vilket vi inte vet vart folk fått ifrån :S? ) som slutar med att man är en person som är fucked up. Men om vi ska vara ärliga så är vi bara två vanliga tjejer som vill ha jävligt kul. Det är väl det livet går ut på?  Och vi försöker inte vara någon...vi har så pass stark självkänsla att vi klarar av att vara oss själva!! som många andra av er också borde vara.

Det roliga med det hela är att vi inte bryr oss direkt. Viss bryr man sig till en viss del men det är inte så att man behöver en näsduk & ligger & tänker på det. Utan det bli liksom rätt goa skratt ibland när man hört någon sagt nå riktigt knas som inte allts är vår stil. Grejen med det hela är att vårt självförtroende växer mer & mer. Så lite måste man tacka dom personerna som lägger ner skitsnack tiden. För ärligt har vi ju blivigt rätt starka människor. Vi vet vilka vi är & vad vi står för. Vad andra då tror & säger har ju inte med våra liv att göra :D
Så lite snabbt om oss två? sidor som vissa av er kanske inte vet ;)?
Vi är rätt kill-tjejiga, rapar, fiser rakt ut när vi är med varandra & våra nära kompisar. Skrattar & pratar högt normalt. När vi skojar låter vi alltid som killar. Vi gör alltså våra röster mörka av någon anledning? fular oss ofta. älskar att festa...och spåra är bara vårt förnamn. Vilket betyder att vi älskar att lämna mottot hemma & bara släppa loss. Vi har stora drömmar som ingen kan ta ifrån oss, älskar att resa & fara. Träffa nytt folk kan vara det goaste. Så tro det eller ej vi har inga fördomar om folk, lära känna alla typer är skit kul!
Vi kanske skulle testa ha en frågestund här på bloggen, så får ni läsa fråga vad ni vill så svarar vi på allt om oss;)? skulle inte det vara kul. Då kanske ni får en annan syn på oss.. vad tycker ni?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0