från blond till brunett !

Inte hunnit skriva något sen Onsdags :) Har ju hållit hemligt att jag skulle färga håret, har vetat det i några veckor nu och lyckats hålla mig från att avslöja mig ;) Vet faktiskt inte vart idén kom ifrån men kände för förändring och pallade fan inte vara blond längre, har ju varit det hela livet. Inte meningen att det skulle bli så mörkt. Jag gjorde det hos frissan eftersom man inte vill bli grön hårig heheh, hon tog en mörkare färg i hårbotten och sen en lite ljusare i resten av håret, dock är det svart i hårbotten och mörk mörk brunt resten. Hoppas iaf att det går ut liiiiite sen är jag nöjd, förut om att jag är korthårig eftersom hon klippte mer än en dess så trivs inte så bra i såhär kort hår men får vänta tills det växer helt enkelt. En sak jag vet är iaf att jag INTE tänker bli blond igen de närmsta åren, vill behålla mitt hår på huvet och är hellre långhårig brunett än korthårig blond så. Kan inte bestämma heller om jag passar eller trvis i det, man är väl så van att se mig blond så tar väl lite tid antar jag ;P
 
 
Men nog om det :) Va ju som sagt ute också på Vinbäcken i Onsdags med nicci Jolin och Mika :) va riktigt trevligt dock blev man lite off när man kommer till vinbäcken och dansgolvet har invarderats av 40+, jag och mickis kände att vi ville fly fältet innan alla grenades sprängdes !! så vid 1 va jag hemma. heheh. Torsdagen va jag inte bakis tur det, hem efter jobbet och städa hela lägenheten eftersom mamsen och pappsen kom hem på Fredagen. Mitt i maten ringer det på dörren, jag väntade på mika så trodde det var hon. Öppnar dörren och där står Sara som jag inte sett på över en månad , senast i magaluf liksom , och ba '' hej '' och jag svarar helt normalt '' hej '' haha sen fatta jag att det va hon så grina ju som en idiot och va helt chockad ! jävla överraskning och inte hade hon sagt att hon skulle komma hem den jäveln !! Jävligt kul iaf ! :)
 
Åkte också till Liseberg på Fredagen :) va där en heldag med syrran hennes kille , och min kusin och hennes kille. Måste säga att de flesta va riktiga jävla chickens asså. Fick ju pusha alla att åka Kanonen liksom. Jag kan fan åka allt jag är inte rädd får nånting, jag älskar adrenalin kickar men tyckte inte att jag fick någon riktigt bra fast vi åkte i princip allt förutom atmosfear som jag fan ville döda för att åka, men inte lätt med ett gäng fegisar ! bra lack jag blev ville inte åka själv liksom. Hade behövt den kicken, så man blir rädd så man typ grinar, för vet att jag inte hade skrattat nått i den iaf, höjdrädd och allt vad jag är. Tog ut min ilska på en 5D skjutnings match där man va flera stycken i typ en bio där man satt i stolar som rörde sig och skulle skjuta banditer typ. Så hade man 3D brillor på sig och en plastpistol, Såklart vinner jag över alla. ;) är farligt grym på sånt där
 
Blev Kristinehamn direkt efter Liseberg, inflyttningsfest hos min kusin. Rolig förfest men krogen där borta var katastrofalt hemskt kass. Jag vet inte vad jag var mest rädd för, den dåliga hemmagjorda house musiken eller alla jäkla brudar till skåp ??? inte direkt mkt konkurrens hade man där , brudar gick ut med pannband och nån jävla bulle mitt på huvet, en så bulle man gör när man är bakis eller ska sova typ. Plus att alla i min ålder såg ut som om dom va 13 och ingen va direkt uppklädd ? börja nästan blöda i mina ögon.. Hemskt. Så jag och syrran drog hem och sov. !!
 
Jävla långt blev det här, Onsdag och Fredag blire iaf utgång här, behöver en redig fest med mina vänner är råtaggad på det !!
 
 
bild från första dagen i Magaluf, förfestade på samma ställe som jag och sara va på förra året första kvällen ;)
 
// ems

Kommentarer
Postat av: Johanna

å vilket ställe är det :)?

2012-08-07 @ 22:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0