end of summer

Asså måste bara börja med att klappa mig själv på axeln, extremt duktig det är vad jag är. Gick upp 06:30 imorse, utan att klaga, gick till gymmet, körde massa ben övningar, dog på gymmet, körde crosstrainer efter att jag dött, gick hem, ducha, åt NYTTIG frukost som bestod av lätt yoghurt med sockerfri musli. Svin äckligt men nyttigt tror jag hah. Gick till jobbet, UTAN att äta en minsta lilla plutte mini godsak, körde backintervaller direkt efter jobbet... det där är min dag. Just nu känner jag träningsvärken komma sakta men säkert och det känns så jääävla bra !!!!
 
Har kommit på att den bästa motivationen till träning är en själv. På mobilen har jag som bakrundsbild där det står '' GO TO THE GYM '' och det är jävla bra faktiskt, sen tänker jag hela tiden på alla smala, och smal blir man inte av massa socker och helvetes skit. Kan inte fatta att jag stog emot allt gott på jobbet. Jobbar ju som sagt på ett cafe. 8 timmar frestning stog jag ut med. Klapp på axeln igen till mig själv. Sen att jag håller på att bryta ihop av chokladsug är en annan femma...Woop woop. Längtar till Lördag då får man äta godis :) hih
 
Skolan börjar imorgon, känns inget speciellt med det förutom att nedräkningen börjar för studenten hah, jävla lång nedräkning, men studenten för mig = dra från den här hålan. Bara några dagar efter skolan är slut drar vi, längtar så mkt till jag får ringa hem till mamma och säga '' mamma, jag vet inte när eller OM jag kommer hem '' ÅÅÅH den känslan. Ni fattar seriöst inte, nej det gör ni inte. Livet börjar då. Det här sommarlovet har inte varit nå speciellt heller egentligen förutom magaluf och alla fester med vännerna osv. Men annars har jag bara jobbat, har inte ens jobbat klart än. Har helgen kvar sen är jag klar. Känns sorgligt med tanke på att det förmodligen är min sista sommar på Gammelgården. Eller förmodligen ? det ÄR min sista sommar, min sista sommar i köping.
 
måste ändå säga att sommaren har haft sina stunder, fyllestunder dvs. Jävla roliga utgångar har man dragit, lärt känna nytt folk. Ramlat i diverse olika diken med bästa vännerna, gjort saker man aldrig skulle gjort förut ( klassiker ) och ah, haft det jävla bra vissa stunder. Magaluf behöver jag ens nämna den resan ? dåligt spårad resa, skrattade ihjäl mig åt saras inlägg som hon skrev tidigare. hah tänkte hålla det lite hemligt att jag hoppade pattlös från partybåten men sara avslöjade ju allt men så kom jag ändå på att jag faktiskt gaddade in YOLO på handleden, så wtf. Det är inte det värsta som hände där nere liksom. <3 OCH JO SARA JAG HITTADE DIG VISSTE NAKEN PÅ TOAN EN MORGON !! hahah, roligaste synen i mitt liv. Men va så lack och trött så tänkte inte ens på att ta kort hahah, fyfan jävla fyllo du är som inte ens minns det hahah åh !
 
// ems
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0