Film tips !!

Sitter här halft vettskrämd och frågar mig själv varför jag är en idiot. Tittat på skräckfilm helt själv för första gången och tippat så va filmen en av de läskigaste jag sett på länge. Asså sådär läskig så man får ångest och typ vill dö...nästan lite så. Va tvungen att titta klart på den också såklart, så jävla spännande.
 
Iaf heter filmen The tunnel och va såklart tvungen att se den eftersom jag läste någonstans att till och med filmteamet va rädda när de spelade in filmen, asså alla skådisar osv... Den handlar alltså om nerlagda tunnlar under marken, asså tågtunnlar. Tunnlarna finns på riktigt och användes under andra världskriget som skyddsrum typ och det gör ju allt så jäääääävla läskigt så jag dör. Fattar inte ens att de vågade spela in den där filmen för hade aldrig satt min fot i dom där tunnlarna ni kmr fatta varför när ni ser den. Iaf så handlar filmen om att människor försvinner där nere. Typ hemlösa som bor där och randoms som bara går in där oså äre då ett filmteam som vill göra en story av det här och går ner där och ah.. kaos
 
Älskar sånna här filmer som gör så jag skiter knäck... äej typ ryser asså. Pulsen går ju i 300 nu iaf... jag ska fan inte se filmer, lever mig in i dom så jävla mkt. Typ tror att jag är med. Minns när jag såg paranormal activity första gången och tjejen blev utdragen i fötterna ur sängen. Kan ju säga att jag inte sov med fötterna vid fotkanten på flera månader. Och när jag såg den senaste på bio satt jag och skaka som en liten unge haha . nej  Shitt har fan ont i magen, så läskig varen... eller kan ju vara dom där 2 literna äppeljuice som jag tryckt i mig iof.. KNAS !!
 
Men va bra då ska jag aldrig åka tåg om jag åker till Austrailen eftersom tunnlarna finns i sydney och ansluter till det rikitga tågtunnlarna som används. kul liksom... nu kommer väl alla snorungar gå ner i dom där tunnlarna så kommer väl dom också försvinna åååååååååååh varför finns filmer för.... fyfan. Har inte tillräckligt starkt psyke för sånt här.. dags för en prommenix så man kan få frisk luft och komma tillbaka till verkligheten. Avråder starkt min syster att se den här filmen !!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0