Fredan

Skulle ju bli duktig och inte gå ut på krogen och stanna hemma igår, sket sig rätt hårt. Satt på Gillet och hade nyss tryckt världens godaste fläskfile planka när jag började få ångest över att sitta hemma en fredags kväll i soffan forever alone. Så trots att jag inte hade planerat att gå ut så fick jag fixa mig på en timme sen fick jag skjuts till arboga ca halv 10 :) Där va mina tjejer, drack ju inget men blev ändå bjuden på lite smått och gott sen blev det källarn. Så galet mkt folk så va nästan för mkt. Bestämde mig för att dra hem vi 1 ungefär. Letade skjuts som en idiot men löste sig till slut, hem och däcka i sängen. Märker också hur dryga folk kan bli på fyllan när man är nykter själv, får ju en att undra hur man är själv as packad? tror jag måste vara den drygaste människan on earth då asså... hah ne men tror jag är ganska säker på att jag iaf inte är elak mot bekanta vänner i ens egna vänskaps krets om man säger så. Sånna orkar man ju bara inte ta och sen tro att man ska vara vänner dagen efter ? ;) menar inte att jag vill vara osams med någon, men tagit så sjukt mkt crap så har blivit riktigt känslig för att acceptera minsta lilla asså. Det är inte ens okej att tappa en nål på min lilltå, typ så lite skit kan jag ta.
 
Har iaf  inte gjort ett skit idag typ, köpt lite träningskläder på stan idag så imorrn väntas en gym debut igen haha. Satt i soffan idag med världens matkoma, sen ringer tellen och 5 min senare var jag på jobb intervju ;) vart säger jag inte eftersom det som sagt bara var en intervju :) Galet taggad är jag på det och måste säga tack till syrrans kille Mats som fixade ;) gäller att ha kontakter heheh
 
Annars imorgon är det Hantverkets dag på jobbet.......... ingen kommentar på det. Min chef råkade skriva fel i vårat schema, hon har skrivit Hatverkets dag. Mkt bättre beskrivning om jag får säga det själv. Som tur är har jag inte ansvar över kassan, vet ju hur det gick sist. Kaos.
 
 
/// emssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0