Hejdå Vodka :(

Varför är det alltid så att tjejer dras till s.k '' bad boys '' ? nånstans djupt inne så vet bruden att killen är bad men ändå fortsätter hon att träffa honom. Hon vet att det bara är en tidsfråga innan tåget går liksom. Sen står hon där skit ledsen för att det tagit '' slut '' , sanningen är att han bara tröttnat.
 
Jag vet iaf varför jag dras till bad boys, jag är rädd för snälla killar. Låter helt galet men jag är det. När en kille ställer upp på saker, erbjuder saker, hjälper till med saker, finns där om man behöver prata då skiter jag seriöst på mig, så rädd blir jag. Frågan är varför ? Sen finns det jag bad boys som spelar snälla i början och hur fan ska man veta om han är bra lr inte ? egentligen varför bryr jag mig ens ? ;O jag har inte tid med killar i vilke fall. Efter studenten är det byebye sweden.
 
Sen har jag bestämt mig för att lägga Vodkan på hyllan en tid framöver, jag vet vad ni tänker, vet att ni är i chocktillstånd. Jag är det också faktiskt. Men måste lugna mig med den där skiten. Jag älskar att festa, det är inte det att jag tröttnat. Bara lite knas som händer just nu men snart är jag back on track ;) kommer bli så jävla svårt, fyfan. men vad ska man göra. jag vet att ni väntar på mig mina bröder !
 
Istället för att supa mig redlös tänker jag börja träna, första springturen äger rum idag. Ska beställa nya träningskläder också så det kan bli lite roligare att träna, ska verkligen pusha mig själv den här gången. Kanske till och med skaffar mig en PT igen ! Ska börja med att springa för livet, när spritfettet är borta blire styrke på hög nivå. Dags att bli fit.
 
 
// ems

Kommentarer
Postat av: Emma

Hur o var skaffade du PT? :) Kostade det mycket?

2012-08-12 @ 13:06:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0