Inga bilder från GBG, men bra minnen!

Så nu är jag hemma från Göteborg också. Blev ett riktigt bra avslut på detta sista sommarlov. Och jag måste faktiskt säga att den här sommaren har varit den bästa sommar jag haft!! Det går knappt att beskriva hur kul jag har haft, bott i min resväska har jag gjort :D 
 
Gårdagen avsluta sommaren så himla bra också. Träffa på fler vi lärde känna från magaluf, åkte bil ut till en kran som var bland de högsta i Göteborg för Ogge hade nyklarna till kranen. Åkte upp och såg över hela GBG. riktigt häftigt :) dock fick jag mens när vi var där uppe...tippat hahaha. Åkte in till stan käka middag med fisken och hans kompisar. Sedan gick vi runt och kolla på stan för kulturfestivalen höll till där. Vilket betydde att det var hur mycket folk som helst. 
 
Satt oss på en park och börja hinka i oss vin, blev bjudna på shotar av en snubbe i parken. Gick in bland folkmassan & hoppa till "Den svenska björnstammen" runt 23:00 mötte vi upp fler av fiskens vänner, gick in på en krog, drack lite till och gick sedan ut och mötte upp patrik & emil (patrik träffa vi i magaluf) de visa oss vägen till en annan krog. Där vi var till 03:30 ungefär? För vid den tiden blev matilda utslängd haha ;) hoppa in i en taxi med dom. För de bodde tydligen nära fisken. 
 
Dock släppte de av oss på helt fel plats...ingen av oss hade mobiler, båda var döda. Vi vandra som ett par luffare någonstans i göteborg, fulla som två grisar. Hahaha vi hade verkligen inte turen med oss. Medans jag kissar i rondell stannar matilda en bil som är proppad med killar. Såklart hoppar vi in och tur som de var blev vi aldrig våldtagna utan de körde oss till rätt ställe. Sköna roliga grabbar detdär. Som sagt hem kom vi iaf denna gång också ;) 
 
//Sara 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0