Jag hade iaf bästa sommaren på länge!

Jahapp då var skolan igång. Första skoldagen avklarad. Kändes ju ganska onödigt att börja en fredag men...trött som ett djur var jag också. Det ända positiva var att träffa alla :) 
 
Jag ska inte klaga för detta blir sista skolåret sen kommer studenten nästa sommar! Och vi får inte glömma att jag har haft bästa sommaren häller. Ångrar faktiskt inget jag har gjort, även fast vissa saker är helt urspåriga, obeskrivliga..ja vad ska man mer säga? Jag har helt enkelt levt loppan sista lovet. Precis så jag ville ha det också. Så himla glad tjej här bakom datorn just nu!! 
 
Vad har jag gjort då under min sommar? Jag börja med en veckas jobb, den veckan var rätt jobbigt eftersom jag körde dubbel pass, först mammas jobb 07:00-15:30 sen servering 17:00-23:30 ungefär. andra veckan jobba jag också lite. Sen kom midsommar, som var en jätte bra dag/natt/morgon. Först i vår stuga med släkt och vänner, senare in till köping hem till wester med skönt folk & runt 00:00 vidare ut på landet på nå storpartaj. Dock började det spåra där efter. Tippat ? fylla hit & dit, rattfylla & tjaffs & glada miner. 
 
Jag fyllde sedan 18år och det var den dagen vi åkte ner till Magaluf jag och mina tjejer, den 26/6 :) Och jag hade så roligt. Helrör, dans, mingel på hög nivå! 
 
 
Hade där efter en grymt rolig vecka med tjejerna där nere i Mallis. Med allt från partybåt, till räserbåt. Spritkukar och kinkypinky smiskor. Skumparty till vilda korvpartyn. Soliga dagar som nakna kvällsdopp! ;) 
 
Och så kom mitt val som jag tveka över ibörjan men är nu så glad över mig själv att jag gjorde. Att stanna kvar i magaluf med matilda som sedan kom ner igen. Jaa..där vet jag inte ens vart jag ska börja. Har vart med om så sjuka grejer som samtidigt är något att skratta åt. Träffat så otroligt många bra människor, har också lärt mig en del och levt livet har jag iaf absolut gjort. När folk frågar hade du det kul? jag vet inte ens vad jag ska svara för jag har ärligt haft obeskrivligt kul! 
 
Vart på ett ställe över 5 veckor där alla skiter i allt. Ha sex med en okänd om du nu vill de ingen bryr sig, strula med en fet, folk skrattar åt det dagen efter. hahah nejrå, men allvarligt det jag menar är att där kan du få släppa loss lite utan att folk snicke snackar. Partybåtarna och att stå bakom baren på skumpartyna var grymt kul!! :D 
 
 
Nej men var så glad att jag stanna verkligen läge för det. Eftersom vädret har sugit hela sommaren här i sverige tydligen? de flesta av mina vänner jobba helatiden och inget gjorde något, satt hemma och tröka eller gick ut onsdag & fredag typ. Nej istället har jag skaffat mig så många sjuka minnen :D 
 
 
Nu dessa 2 helger jag hann vara hemma på så har jag hunnit gått ut med mina tjejer här i stan på krogen, Åkt till Örebro och gick ut med kim, wester & tarek, hade en helt okej lördag där. Och vart på medeltidsdagarna, haft mysig kräftmiddag och avsluta lovet med att åka till Göteborg i 3 dagar med matilda. Underbar avslutning! Hoppas ni har haft en bra sommar men min är nog svår slagen ;) 
 
 
//SARA 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0