Jobb,middag & festligheter

Tjenare! 

Jag har precis avklarat ett jobb-pass på Gillet ( jag hoppar in som servitris där, för er som inte vet ) Dock var jag ju borta nästan hela lovet då de behövde mig, men tur så har de fortfarande tider åt mig jag kan jobba extra på :) passar perfekt när man går i skolan och hoppa in då och då för att få lite mer pengar. En anledning till varför jag kunde stanna i Magaluf var ju just för att jag hade jobba extra där och lagt undan alla pengar! se det lönar sig ;) 
 
Min mormor & morfar kommer snart hit på middag, vi har bjudit hem dom. Ska bli trevligt att träffa dom! Såklart får man stå ut med vuxen prat men det funkar alltid i några få timmar iaf. Dock är min familj väldigt roliga och skojiga av sig, så skratta får man allt göra! 
 
Ikväll är det medeltidsdagarna i Arboga. Jo jag vet det låter väldigt bondeaktikgt, men det är faktiskt kul ändå, för hela KAK går ju typ ut...haha. Jag ska iaf dricka & skåla vin med tjejerna. Vi ska börja hos julias bror och sedan kanske gå vidare på en annan förfest. Men med den saken vet man ju aldrig, vi brukar alltid vara så sega på att röra oss. Jag har iaf planerat att ha riktigt kul ;) 
 
 
//Sara 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0