mc float

Läste en blogg där hon berättar om något som heter mc float på mc donalds. Tydligen har det här sålts i flera år, dock inte i fattiglapps sverige vad jag vet :) Iaf äre vanlig dricka med vanlijglass i och jag blir SÅ LACK !!!!!
 
Cola med vaniljglass åt jag hela tiden varje dag alla tider på dygnet när jag var liten . Asså när jag va typ... 6 år bara ? Jag och mina grannar brukade göra det och det va vi som kom på det, fatta bra affärside. Vi hade ju fan kunnat tjäna pengar på det uppenbarligen ? :O alla jag har berättat för att det är så galet gott med coca cola och vaniljglass tittar på mig som om jag vore cp skadad, asså jag är ju det men det är faktiskt gott. Värt att testa, men får skaplig socker kick ;) därför jag va sån svinig unge när jag va liten, kriminell från barnsben..
 
Nä men klart att det blir godare när man ätit det sen man va liten, en annan sak jag också åt när jag va liten var vanlig Limpa med oboy pulver på. Det har jag också fått hört mkt skit om att det är såååååååååå äckligt blablabla. Så sjukt gott. Socker i Juice är också helt OK !Jag kan ju inte vara den enda i Sverige som vet om det här, ?? asså isf ska jag söka hjälp för då äre nå fel på mig på riktigt..
 
Nu fick ni er allt lite tips från coachen !
 
 
OBS det här är ingen träningsblogg...
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0