min 18års dag.

Sitter bakom min dator som en liten slitvarg. Riktigt sliten är jag. Jag & kim låg nog och drog oss i sängen till halv 4a. Inte bra för 5 korv ören. Jag har också lyckats dra på mig en rejäl hosta & halsont. Inte läge när jag precis hade börjat hård träningen...tippat!! 
 
Har för tillfället inte ork till något. Lisa ska komma hit snart en snabbis & hälsa på. Trevligt att träffa tjejen eftersom vi inte sätts på hela lovet :) annars sitter jag och lyssnar på en Magaluf låt som Matilda nyss skickat till mig! känner bara dra mig tillbaka ibland. Idag är det torsdag och jag har vart hemma 1 vecka nu. Dock känns det inte som det? allt känns riktigt knas. Men tror det var läge att jag åkte hem ändå. Kroppen var sliten till max. Dock blev jag ju sjuk när jag väl kom hem? är nog allergisk mot Köping...
 
Den dagen vi åkte ner till Magaluf var ju min 18års dag. Och allvarligt jag kan lova er, bättre födelsedag gick inte att få. Dock spåra vi rätt hårt. För det första var det vår första kväll där nere & för det andra skulle vi fira mig. Vi började kvällen med att gå ut och käka på en mysig restaurang :) Där efter gick vi hem och söp sönder våra ansikten..Gick till bargatan ganska tidigt, kom sen in på grabbarnas och beställde helrör direkt...När den var tom var våra hjärnor lika tomma kan jag lova haha! 
 
 
Såhär mysigt hade vi innan :) några timmar senare....
 


//Sara 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0