Nu är jag hemma igen från Magaluf, uppdaterar mer sen!

Sådär nu har jag avklarat första natten i min säng. Kändes för mycket knas. Känner redan att jag nästan vill tillbaka? det är så himla tyst här,? jag är van med musik dygnet runt & vara omringad av folk som är livade till max. Tur att jag hade sällskap inatt iaf annars hade jag väl gått i taket första natten här hemma i sverige. Dock är det ändå skönt att vara hemma. Jag höll ju seriöst på att gå sönder där nere haha. Och får inte glömma alla mina vänner som jag saknat en massa! 
 
Nu kan ni fråga om frågor osv om Magaluf om ni vill :) jag kommer göra flera inlägg och berätta massa senare. Såklart kommer bilder upp. Blir inte för rädda bara haha ;) dock tappa jag min iphone där nere sista veckan och de flesta bilderna var på telefonen...Så det är skit tråkigt. Men vad ska man göra? hänt är hänt. Magaluf resan var iaf det bästa jag har gjort än så länge. Känner inge ånger. Puss ses senare // SARA 
 

Kommentarer
Postat av: Grizzly

Hej! Ett tips bara. Ifall du hade icloud på (mer specifikt, Bildström (Photostream)) så kan du få tillbaka alla dina bilder. Logga bara in på ditt icloud konto om du har Mac dator och starta Iphoto. Eller om du har PC ladda bara ner iCloud och gör samma sak.

2012-08-03 @ 23:01:11
Postat av: Johanna

Hej!

Ska ner till magaluf i 2v nu den 25 aug! Är det fortfarande ös där nere osv? Några tips till mig å mina vänner, det är första gången vi ska ner till magaluf :)

2012-08-07 @ 22:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0