ohändelserik dag

Har inte mkt att säga om livet i händelserika staden köping. Va iaf på möte imorse på Hotell scheele om min praktik osv. Gick finnemang ! Drog iväg och bada med nadja eftersom det va sjukt fint väder, så fort vi kom fram kom en miljon moln och invarderade himlen. Men lite uppehåll blev det så lyckats bränna mig i ansiktet i vilket fall. Träningen går framåt, har syndat ett par gånger ska jag erkänna. Speciellt idag, glass och pommes liksom.. Körde backintervaller i skogen igår, som vi brukade göra med innebandyn förut, ville ha världens träningsvärk idag men inte fan hade jag någon och sprang som en idiot upp och ner för den backen.. får testa en brantare nästa gång sen funderar jag på att dra ett träningspass i trapphuset ;) springa upp och ner för trappor lär ju ta en del på röven. Fan va smart jag är.
 
Aja, tvingade mamsen att köpa massa nyttiga saker, goda nyttiga saker dessutom så kanske lyckas hålla det här nu !! peppa peppa !!
 
 
bjuder på nå gammalt jag hitta, en gång i tiden hade man långt blont hår, ägde en sony ericsson och så va man smal också !! Tiden ändras snabbt märker jag. crap också.
 
// ems
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0