ostöttande föräldrar

Mina päron har aldrig riktigt gillat att jag gör det jag vill göra. Det jag vill göra är saker som dom aldrig vill göra. Typ se massa ställen i världen, flytta från sverige eller ex åka till magaluf ;) leva livet med andra ord. Iaf så minns jag första gången vi skulle åka till magaluf. I början av sommaren sa jag till mina päron '' om jag tjänar ihop mina egna pengar då åker jag utomlands med sara '' det enda dom gjorde va och skratta åt mig, säga '' visst '' för dom aldrig trodde att jag skulle tjäna ihop mina pengar, men det gjorde jag och jag åkte och va väl inte precis speciellt happy face på deras ansikten men dom skulle tänkt sig för innan dom trodde att en vinnarskalle skulle ge upp.
 
Iaf så sa dom inte så mkt när jag åkte den här gången. Men när jag nämnde barskolan tidigare i sommar ( har ju velat gått den sen första gången vi va i magaluf ) gick iaf pappa i taket och talade minsann om för mig at det där baaaaaaaaaaaara är skit, och jag fattar väl själv att egentligen vem som helst kan bli bartender. Det handlar inte om det, det handlar om att få en upplevelse, ha kul, leva livet, skapa minnen, sluta bry sig. Så såklart börja han gagga om pengar '' du kommer aldrig ha råd, hur tror du att du ska kunna tjäna ihop dom pengarna '' blablabla.
 
Idag betalade jag första delbetalningen. Va pappa glad ? nepp. suraste gubben i stan. den mest ostöttande föräldern man kan ha. Spelar liksom ingen roll hur mkt han surar så kommer jag ändå fortsätta att göra saker jag vill göra. Blir så jävla irriterad att han inte bara kan va glad att jag ska göra något roligt med mitt liv. Ist för att jobba bort det i fattiglaps Köping. Vara som alla andra, typical svensken, volvo, radhus, barn. Ett sånt liv ska inte jag ha så äre bara. Jag bryter trenden i släkten och drar häirfrån. Tur iaf att mamma har fattat att jag inte kommer ändra mig eller anpassa mig efter deras viljor. Jag gör vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. That's it.
 
 
 
en dag ska jag få tillbaka mitt långa hår igen, men inte som blondin
 
// ems
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0