Slitvarg.

Allvarligt jag mår inte bra idag...och om någon timma ska jag iväg för att jobba på ett bröllop. Jag orkar egentligen inte om jag ska vara ärlig. Förkylningen har blivit värre! Men jag har ju bara mig själv att skylla på...att jag gick ut igår kväll även fast jag inte mådde bra. Så typiskt mig. 
 
Jag hade iaf roligt igår med alla tjejer :) Vi åkte till arboga där vi fick låna Julias brors lägenhet och förkröka i innan vi gick ut på krogen. Bra med mingel blev det ju där eftersom det är de vi är grymma på ;) Jag och ems slank iväg lite tidigare till pontus som bor precis där vi var. Blev bjudna på sprit så vi söp till lite exptra. Mötte upp de andra på vägen till "källarn" det är krogen vi skulle till. 
 
Kommer in och dansar, minglar, dricker och har kul med andra ord? En sak har jag märkt, jag blir seriöst aggresiv på dansgolvet när folk håller på och puttas och jävlas på min rygg haha. I onsdags höll det på att bli bråk med någon fläskis och igår viljje jag bara sparka ner någon kommer jag ihåg. Helt sjukt får lugna ner mig :O haha. 
 
Allt slutade otroligt roligt utanför krogen påväg mot hemgång, då vi stöter upp nån man med medeltidsdräkt..och tro fan att gubb helvetet var naken under den!! dansa där på gatan med pungen i vädret, vi får inte glömma hans snabba brillor! skrattar när jag skrivet det här ;) Matilda och jag drog också en magaluf lura pengarna av en gammal och dum gubbe, så han bjöd oss på någon medeltidskebab. Men VARNING där. ät den inte!!! fick skit ont i magen på natten och mådde riktigt illa. fyyy
 
//Sara 
Tog inga bilder igår, så fick bli en på mig & matilda i magaluf, det var ju nästan en liten reunion igår ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0