Stockholm i lördags!

Hej åh nu är jag iaf halvt människa igen. Seriöst jag var halv död igår! det ända jag orkade på hela söndagen var att ta mig hem från stockholm tidigt på morgonen ( sov hela vägen hem ) sen ta mig upp ur sängen för att gå på vårt lag möte med innebandyn. Sen var det jag och sängen som var bästa vänner plus mitt älskade revenge. 
 
I lördags var jag i Stockholm, hann aldrig skriva något om det. Men jag åkte dit med kim,jullan & emelie. Tog tåget dit runt 6 tiden. Gick ut och käka på jensens direkt när vi kom fram. En trevlig start på kvällen dvs :) Tog oss sedan vidare till en park där vi satt oss och drack bland andra tattar folk som vi haha. Dock kommer 2st civil poliser när vi har halva vårat dricka kvar...ojj härlig känsla när de står och häller ut allt framför än -.- 
 
Då gick vi snabbt till ett förar ställe och beställde 3 shots var och gick sedan in på själva "the voice" som vi skulle till. Hoppa runt med massa männsikor till dj musik och träffa P12 or typ.. som vi lura drickat av! Jag och kim gick sedan och mötte en hon kände i stockholm. Gick tillbaks till förarstället och drog 2shots till innan vi gick vidare till någon klunn som hette summer? Var ett ganska nice ställe där :) Träffa på bra mycket folk. 
 
Såklart blir jag svinig ibland, så måste erkänna det. Jag lura pengarna av en ful kille. Enklast så, brukar räcka med ett hej. Så stackarn bjöd både mig och vännerna på dricka under kvällen..ååh snäll :) fast ja han får ju skylla sig själva jag fråga han ju aldrig så! Dock fick han hänga med oss och han verkade ju trivas osv ;) 
 
Aja kim & jag tog oss iaf till våran sovplats. Om jag minns rätt slockna jag direk. Men så kom morgonen, halv 10 skulle vi upp och sätta oss på tunnelbanan mot stationen. När vi var i tunndelbanorna mådde jag skit. Jag skojar inte. Grejen är den att jag blir aldrig bakis annars, bara lite trött. Den här morgonen hade jag fetaste huvudvärken, kanske sovit 3 timmar = svin trött, och jag mådde riktigt illa. 
 
Jag håller mig hela vägen till tåg station. När jag sätter mig på tåget känner jag bara aej...jag måste spy. Går in på trångaste toan, släppte några tårar och önska att jag våre hemma. Sen jävlar kom min morgon macka och juice upp! tack och hej för mig kände jag. Så hör jag tanaterna som sitter utanför: Nej gud spyr hon där inne? 
Situationen när jag kliver ut och de glor...pinsamt. puss
 
//Sara 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hallå tjejer!

Nu är jag tillbaka igen med frågor om Magaluf! Åker ju om 5 dagar, helt sjukt! Har läst lite recensioner nu om hotellet vi ska bo på, Palma Nova Garden, som ni bodde på förra året och är riktigt orolig nu. Alla, verkligen alla avråder en från att välja det hotellet... Är det verkligen så jäääävla hemskt? Kommer vi överleva.. Ni vet inte hur det funkar med AC, finns det att köpa till eller hur gör man?

Ha det fint :D
KRam Johanna

2012-08-20 @ 21:46:54
URL: http://birdlady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0