Svar om mallis.

Hallå tjejer! 

Nu är jag tillbaka igen med frågor om Magaluf! Åker ju om 5 dagar, helt sjukt! Har läst lite recensioner nu om hotellet vi ska bo på, Palma Nova Garden, som ni bodde på förra året och är riktigt orolig nu. Alla, verkligen alla avråder en från att välja det hotellet... Är det verkligen så jäääävla hemskt? Kommer vi överleva.. Ni vet inte hur det funkar med AC, finns det att köpa till eller hur gör man? 

Ha det fint :D 
KRam Johanna
 

Hej johanna, ja som sagt hotellet har inte någon hög standard som vi har sagt tidigare. När det gäller AC så får du isf köpa till det, så var det iaf förra året, dock hade nog vi inte ens AC på vårat rum allts. Men vi tycker inte det är direkt behövligt. För vi överlevde både de året och det här året på vissa ställen då vi inte hade AC :) Ja om ni ska till Magaluf på fest veckor och ha massa förfester så funkar de bra på Garden iaf. Fast de kommer o klagar då & då men skit samma ;) Vi överlevde vår vecka där & våra kompisar som bodde där i år överlevde också, så ni överlever! det brukar finnas bra med party people där iaf, dock försöker man vara i hotellrummen så lite som möjligt... 
 
Förra året i mallis på Garden. 
 
 
Kommer ni ihåg förra året då vi kom hem från Magaluf & de blev en massa tissel & tassel här och där. Vipps så åkte nästan halva Köping till Magaluf i år. Ganska kul att se faktiskt ;) det roliga var att så många ändra sin uppfattning om stället & insåg att man har verkligen en sjuk tid där. eller vad säger ni? haha. 

//Ellesander 
 
 

Kommentarer
Postat av: CARRE ;)

Man ändrar helt klart uppfattning, och det är heeeelt klart värt att åka dit :D magaluf är sjuuuukt!!!

Svar: mallis är grymt!! ;)
Ellesander

2012-08-21 @ 22:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0