Svar på frågorna.

Helt sjukt hur trött jag var igår? somna för det andra riktigt tidigt igår också. Runt 23:00. det har jag inte gjort en enda gång på detta sommarlov. Är van att lägga mig som tidigast klockan 05:00 och då har jag vart ute på en klubb till dess. Jag antar att min kropp tog tag i att återhämta sig igår efter Magaluf och all festande i helgen. För jag vilade ju inte direkt när jag kom hem?
 
Det sjuka är att jag vakna 7 på morgonen nu. När vi var i Magaluf gick vi hem vid den tiden..knas. För jag är så van att bara sova ungefär 4 timmar haha. Så jag tar bussen hem tidigt istället, om cirka någon timma. Alltså så ni fattar så är jag inte i Köping. Tål inte att sitta hemma, måste röra på mig konstant!
 
Medans alla andra sover passar jag på att svara på några frågor medans jag har tid :)
 
1. Hur mycket betala ni för lägenheten och hur många bodde ni tsm?
 
Såhär var det. Jag och min vän Matilda som jag var där med. Vi levde i en resväska. Jag tror vi bodde på 6 olika ställen på 5 veckor ? samtidigt som vi gled väldigt mycket räkmacka. Ibörjan sov vi hos "våra säljar vänner" i två nätter tills de var tvungna att flytta. Då flytta vi in med en kille från Köping "P" nämner inga namn. Och två till i en lägenhet. Vi valde att flytta in med honom istället för "våra säljar vänner" eftersom vid det tillfället visste vi vem han var mer. Dock var det helt fel val. Tog cirka 2 dagar innan han slänger ut oss utan någon anledning. Och inte vilken tid som helt utan 6 på morgonen...
 
Tur hade vi med oss en kille som också jobbar på GGBC som också bodde i samma trapp hus. Så vi fick flytta upp till dom direkt. Dock var det 4a killar som bodde där. Så vi var 6st i en 2a. Vilket betydde att det var riktigt trångt. Och tro mig ibland hade jag så mycket panik för att det var så skitigt och trångt. Vi sov 5st i ett av rummen som var störst. Vilket betydde att sängar och madrasser tog upp hela golvet. Fast väldigt kul med dessa killar hade vi ändå. Speciellt på morgonen då alla kom hem från fest. Som en dag fick vi för oss att gå och lägga oss på stranden direkt och sova där, helt perfekt! ;) Det roliga var väl att man fick se hur killar egentligen fungerar när de är själva med varandra...visste inte att killar var så snuskiga ;) Vilket fall bodde vi med dom i två veckor ungefär och fick då betala 1000kr ungefär.
 
Vi umgicks mycket med våra säljar kompis. för det mesta kill kompisar. Eller vi var nästan helatiden med dom. I slutet började vi sova där istället för vår lägenhet också. Vilket gjorde att vi träffa deras kompisar som var där på semester Freddan och Fisken. Vi blev jätte bra kompisar med dom också. Och fick då flytta in på deras hotell med 4a sängar utan att ens betala något. Hur bra som helst? Så vi flytta till dom istället och bodde på 2 olika hotell på 1 och en halv vecka. Vilket var riktigt nice :) Sista dagen då alla som jag bodde med åkte hem eller lämna Magaluf som matilda gjorde en dag innan jag skulle åka tillbaks till Sverige. Då sov jag hos några tjej kompisar som kommer från Köping som var där på semester. Jag och matilda hade våra väskor där några dagar så var lättast att sova där :)  
 
Så under mina 5veckor betalade jag 1000kr bara. Men om man bor i en lägenhet ligger priset på 2000-3000kr / månad.
 
2. är det svårt att hitta lägenhet där nere?

Om man ska ha en egen lägenhet bör man kolla långt innan högsäsongen börjar. Annars är det svårt. Men många åker ner dit och hittar någon där nere som de kan sova eller bo hos. Som vi gjorde :)
 

3. Fick inte du jobb som ngt annat först på ggbc, typ servitris eller något?
Isåfall hur mkt hade du tjänat då?
Nej det fick jag inte, alla börja som säljare :)
 
4. Hört att det är någon som jobbar som vip värdinna på terrassen. Vad innebär det? vad gör man då?
Tror du menar tjejen som tar hand om alla som köper helrör? Hon tar han om de personer som vill köpa helrör och fixar bord och helrören åt dem!!
 
//sara
Jag & Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0