Svarar!

Hej! 

Ska ner till magaluf i 2v nu den 25 aug! Är det fortfarande ös där nere osv? Några tips till mig å mina vänner, det är första gången vi ska ner till magaluf :)
 
Jo visst är det väl ös där då, men högsäsången är över. När jag åkte från Magaluf nu i början av augusti så började det minska på folk. Dock var det mycket mycket folk kvar. För det är nästan skönare att inte vara där på högsäsången. För då går det inte ens att gå inne på GGBC. Så lagom mycket folk är där då! :) Ja "Grabbarna grus beach club" är bästa party stället enligt mig. E-4an är ett bra förar ställe och där kan man även äta på dagarna. Sen finns det "Den glade viking" också ett ganska bra skandinaviskt ställe, dock är det mindre. Så har vi också "Grabbarna grus orginalet" som är ett mindre ställe det med. Men gatan vid e-4an där finns en massa skandinaviska ställen, kolla till där! Brittiska barer är inte allts lika roliga enligt mig.
Mat ställen finns det mycket av, ett mysigt ställe är "Ibizza" vid stranden och dom har god mat, plus ett mat ställe vid GGBC, kommer inte ihåg namnet och ett häftigt & bra mat ställe är katmandue? ett hus som är upp & ned.Dock är allt detta i själva Magaluf.  Hoppas du fick några tips iaf :)
 
//sara 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0