Svenska snåla kille haha...

Godmorgon läsare! 
eller jag har egentligen vart vaken ett bra tag men har vart som en slitvarg och somnat då och då. Örebro igår då? Jag hade riktigt trevligt faktiskt. Kul för den delen också :) Kim hade ju en lägenhet där som vi fick låna så wester och tarek följde också med ut på en utgång där i Örebro. Vi tog halv 7 tåget dit. Gick och käka på grekiska allihoppa innan vi börja hinka i oss alkohol. 
 
Vi hade dessutom ett litet problem att hitta till lägenheten, så fick offra våra liv där ibörjan. Hoppa över stängsel, tågbanor och springa över stora vägen. Allt handla om att vi inte orkade gå runt allt så vi tog vår egna genväg. Men jag tänkte bara YOLO hahahah. nej skämtar med er ;) 
 
När vi hade hinkat klart all alkohol och tiden var dags att röra på fläsket. Då tog vi oss till frimis, eftersom de var så himla nära lägenheten. Problemet var att det var 20 där...Dock kom lilla jag och kim in ändå som tur var! Där inne dryga jag & kimsan mest med folk. Kom fram en kille och ville va ( våra vänner ) trötta blev vi på han & kim vräker fram -du borde ju bjuda oss på en drink. Bästa kommentaren får vi tillbaka -ne man vet ju inte vad tjejer vill & dom vill bara luras hela tiden. då vräker jag ut -Ja men vi ses din snåla svenska jävel! 

Yes där blev vi av med den dryga killen också ;) nej men allvarligt svenska killar är snåla, speciellt när dom är i sverige och bor i mindre byar. För det andra tyckte jag lite synd om stackaren, att han var så van att bli lurad av tjejer...men alla har ju inte lyckat utseende så...För jag vet att tjejer lurar fula killar, inte sant ;)? 
 
Annars rulla kvällen bara på. Vi alla gick till donken efter fulla och glada. Där blev det ju också en heldel spår. Skratta som fan iaf! hade riktigt roligt igår kväll kommer jag på nu när jag tänker igenom allt ;) 
 
//sara
Bild innan utgång i Magaluf...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0