Vad hände egentligen där?

 
Nu har jag vart hemma 1 & en halv vecka från Mallis & har fortfarande inte blivit frisk? Magaluf sjukan sitter verkligen i, fast måste erkänna att första kvällen då jag var här hemma och vi skulle ut på vinbäcken, så trodde jag att det skulle vara varmt ute...men istället var det iskallt och där drog jag på mig förkylningen. 
 
Ååh saknar verkligen värmen! tänker tillbaka på sjuka kvällar. Och vad som egentligen hände där? som ems sa att jag låg naken på toa golvet och sov en morgon när hon vakna? haha hur sjukt är inte det...hon måste ljuga, eftersom jag vakna i min säng inte på golvet...
 
Älskar minnet då jag sitter på balkongen med en kille som heter jesper, sitter där & snackar (resten ..*pip* ) så säger han nej ska vi gå in till dom andra...Jag säger nej är du säker på det? han: ja kom nu..Men Caaalle!! HAHAHAHAHA bara Ems som fattar & det är nog bäst så också ;) vilken hyllning! 
 
Eller när jag och mickis var med på sexställnings tävlingen på partybåten ( som ett par ) och ems hoppa patt lös  från båten och vann magplasktävlingen! Jag kan lova er jag har aldrig skrattat så mycket & hela båten klappa händerna!! 
 
Vi får inte glömma skumpartyt vi var tillsammans på, där vi skaka arsel på borden...men "efterfesten" var ju bäst haha. En kille som jag visste vem det var (jobba på GG) kom fram och fråga om vi ville med och åka båt efter skumpartyt och sa att han skulle med osv. Vi tänkte visst blir as nice. Hängde med honom ( han var ung ) ner till stranden & där kommer fetaste räserbåten, hur snygg som helst! nackdelen är att det är gubbar som tror att dom är 25 på båten och en yngre tjej. Vi ba: eeehee jaha? sen tänkte vi YOLO HAHA. hoppa på båten, stekte där bak med champagne i glaset medans vi studsa på vågorna. Efter en timme då vi bada bland klipporna...förstörs allt Ems måste akut på toa. Jag älskar kiss klipporna!
 
Sådär mer kommer väl sen, tänkte ta och berätta lite sjuka minnen då & då som vi egentligen borde hålla hemligt men vissa kan vi berätta ;) 
 
//Sara
 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0