Vi hitta iaf hem igen!

Godmorgon! 

Gårdagen sluta lite kaosartat haha...Först gick det ganska bra när jag och matilda skulle ge oss ut ensamma i stora Göteborg. (bondar som vi är ) eller bra & bra gick det väl inte. Tappa min mobil i marken så den inte gick att starta mer, kliver på fel spårvagn. Dock hittade vi rätt på rätt spårvagn mot Liseberg ganska snabbt igen :) 
 
Går in på Liseberg som två små barn som är överlyckliga! Går direkt till Lisebergsbanan "standard att börja med den" skriker som två höns när karusellen väl drar igång haha. Hoppar sedan vidare runt på lisebergs gator mellan alla karuseller. Och matilda den jäveln lura med oss båda på europas högsta frittfall, höll allvarligt på skita på mig där uppe...förstår inte små barn som sätter sig i den där. herregud :o Men vägen ner var iaf rolig ;) 
Jag hann också bli dyng blöt när vi åkte flumeride för att jag satt längst fram, vilet matilda tyckte var skit kul haha... 
 
Runt 8 tiden gick vi och käka på en restaurang där, och sedan tog vi vårt fläsk mot spårvagnarna igen. Och där gick det inte så bra. Matilda hoppar helt plötsligt ut från spårvagnen och säger att vi ska av där, men jag vet att det var fel. Så jag hinner inte hoppa av och dörrarna stängs ( och jag hade ingen mobil, eftersom den inte fungera ) så kommer en jäkla biljett vakt & då förstår jag varför hon hoppa ut..haha (vi hade ingen biljett för vi kunde inte ta sms-biljett ) så jag får panik & drar i nödbromsen, för trodde dörrarna skulle öppnas då -.- nej spårvagnen fortsätter att gå, jag står i den och matilda utanför. haha så himla komiskt. Får en utskällning av vakten, men tur så var andra stationen inte så långt ifrån. Så fick skynda mig till tildis. Då får vi reda på att vi åkte fel håll också. Så himla smarta brudar. Men hem kom vi! 
//Sara 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0