Vit helg...kanske

Minns inte ens senast jag drog en vit helg. Tror det va den helgen jag kom hem från magaluf när jag va svin sjuk. Hade egentligen planerat att dra en vit helg, men när man träffar pinglorna och musiken flödar så vill man inget annat än att blanda en redbull Vodka . Så äre krök imorgon är vi förmodligen på. Även om jag är rå pank så får jag panta burkar lr nå. Hade vilodag idag också från träningen, tryckt en pizza och massa godis och druckit veckans första glas juice ! känner mig dåligt fet. Därför blire gympass imorgon bitti, kan förövrigt inte gå heller, fått frågan flera gånger idag om jag fått en påle i röven men kan med glädje säga att jag INTE har det, har bara tränat jävligt hårt.
 
Men så äre, jobba imorgon heeeeeela dagen, blir film nu. Skulle sitta fint med en cider, men nej... Får lägga mig och dö lite ist... ah. Blev att glo innabandy i Arboga med sara, mika och ett par sköna typer, inte speciellt märkvärdigt men ;) .. Sista fredan det blir såhär iaf, det kan jag lova.
 
 
får bli en random bild när vi gadda oss i Magaluf av random snubbe på random tatto salong. Ångrar den inte för en sekund, bara när jag är bakis. Men kommer ändå ligga där på dödsbädden när jag är 90 år, tänka tillbaka på min ungdom när jag ser gadden och ba YOLOOOO !! ah. Råder alla till att göra någon liknande gadd så man har något mer som minne än bara hjärnan, för en vacker dag kanske du krockar och får minnesförlust, ah men då äre bara att kolla på sin gadd så minns man :) peace !
 
// ems
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0