2012-års resume

Nu är vi snart där. 2013 det efterlängtade året engligt mig. Känns som man verkligen kommer få vara med om mycket detta år. Bal, studenten, barskolan. Som många vet har jag stora drömmar! så stora att dom till och med skrämmer mig. En sak är säker, jag vill ut i världen! tänk att få träffa massa nya människor och bara komma från den här hålan. Nu är året här då man ska bli vuxen, man ska klara sig själv. Det är som att ett helt nytt liv börjar. Om jag nu vill dra kan jag dra då efter studenten. Att bara få känna friheten längtar jag efter. 
 
Vissa frågar mig om vad jag vill bli. Ärligt talat har jag inte en aning. Känns som jag vill göra allt. HUr ska jag då kunna bestämma mig? vissa saker oroar mig som pengar, hur jag ska kunna lyckas komma iväg osv. Det kommer vara svårt, det vet jag. Men när jag säger SKA menar jag SKA! vill liksom inte sluta på willys, ica maxi, max eller donken som halva unga befolkningen i köping jobbar på...enligt mig är det inget liv. sorry. men om jag hamnar där har jag sagt till mamma att hon får slå till mig hårt och skicka iväg mig direkt någonstans. För sådär vill jag faktiskt inte leva. tyvärr, det duger inte för mig. Jag är verkligen så inne i att vi bara lever 1 liv. Mitt liv ska vara grymt. Jag vill uppleva saker och sedan minnas alla roliga studer när jag är gammal. Jag vill kunna känna då att jag tagit alla chanser och risker jag fått, samt upplevt dom! bara mina ord från en djup mig själv. YOLO passar väl på det här ;)? haha
 
Dock kommer det bli väldigt svårt att slå detta år. Seriöst! mitt bästa år hittills. 
 
//Sara
 
Jag blev blond igen och fick jobb på gillet! :) 
 
Var i stockholm och såg SHM med ett gäng bra brudar, Jag och ems fick vara med om sjukaste kvällen!! haha


Haft ett bra år med skapliga nötter från klassen.
volleybollen slår ju allt ganska mycket, utklädda till Hollywood fruar! 


Haft många urspårade, skit roliga nätter med mina tjejer. Går knappt beskriva allt som har hänt. Drama har också följt med på kanten som vanligt. Många lagfester hann vi också med, både med gammla och nya laget. 


Årets halloween, vampyrer. Passar väl bra på oss? suger ur all kraft från alla killar. Så det ska vara ;) 


Åkte på Magaluf reaunion kryssning med matilda, fisken och fredda. Killar som vi träffa och bodde med en stund nere i magaluf med. Bättre kill kompisar är svårt att hitta!! På kryssningen träffa jag också på alla andra man saknat från sommaren där nere. Super kul :) 


Sen då? bästa sommaren hittills fick jag vara med om. Klass fest, jobb, midsommar med mina vänner, min 18års dag och så kommer vi till kära Magaluf! lite mer än 5 veckor stanna jag kvar där nere. Som jag sagt tidigare så går det inte ens att beskriva hur kul jag hade det. Vi får inte glömma att jag hann med att åka till Göteborg för att träffa firren och sedan Stockholm med kimsan på the voice, innan skollan drog igång igen: 

Brödrar tatton hamna också på armen hahahaha ;) 

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du lever för varje dag men dör bara en gång :)

2012-12-30 @ 10:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0