är så jävla backis!!

Fyfan, man vaknar, har ingen aning om vart man är, känner att man är på fyllan fortfarande går upp för att ta några alvedon, vad händer? tabletterna är slut så får lida idag helt enkelt. förtjänar det kanske ?
 
Hade iaf kul igår på förfesten hemma hos suss, vi blev bara 5 tjejer tillslut för alla andra bangade men det är ju också då det kan spåra som mest vilket det gjorde. Skulle ju som sagt på studentfest i Arboga, tryckte en burgare och lyssnade på '' en rosa helikopter '' på vägen dit haha...herregud. Sen äre lite suddigt men minns jag inte fel satt mickis och blev skjutsad i arboga city i en jävla kundvagn ? haha. Själva festen var så jävla torr så det va inte sant. Fattar inte varför man går på fest för att sitta och trycka i hörnen... iaf så var vårat party crew on så därför drog vi till Källarn istället vilket alla andra också gjorde tror jag. Ett tips är ju att inte ha pumps på sig när man är på fyllan och det är isfläckar överallt... det var knappt så jag kom in på källarn, fick övertala vakten att det var skorna det var fel på och inte mig ! gick med Uggs på krogen resten av kvällen ;))
 
Åkte in till Köping och drog en donken, massa pommes, massa dip, och massa skratt. Hade tydligen väckt hela huset sen när jag kom hem med fyllehicka ? ah, kul vare iaf. Dock känner jag mig rätt trött på att dricka. Haft EN vit helg sen början av November... känns inte super stabilt men har lovat mig själv att efter nyår ska det bara bli supa på studentfesterna, jag vill liksom inte dö när jag är 25 :) Nu äre bara att tagga om till Juldagen !
 
 
 
// ems
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0