baksmälla 2.0

baksmällan idag får nog ett världspris i värsta bakfyllan genom tiderna. såhär kasst mådde jag sist jag var på scheele. något äre med det där stället alltså. alltid spårat där...haha

ligger i sängen just nu och försöker att inte göra några förhastade rörelser får då kommer jag spy rakt ut skojar inte. rummet snurrar liksom när jag ligger och blundar, fyfan.

vad hände igår då? ah det vet jag knappt själv. va hemma hos linn på förpärla :) hade rätt trevligt, där bjöds det på lakritsshot som smaka 100% gift och vin spetsad med vodka :) låter gott va? kändes lite grann som när man var 14 och inte visste hur man skulle blanda fulspriten så man drack den med massa äckligt jävla virke.

äej iaf drog vi till scheele, mer shotar. skulle till donken efteråt sen vet jag inte så mkt mer än att jag för det mesta låg mer i snödrivorna än vad jag stog upp eftersom folk tyckte det var skitkul att putta ner mig i dom. kom aldrig ens fram till donken, träffade massa folk på vägen sen drog vi på efterpärla hos sara haha..kom hem 5 och fattade ingenting. som vanligt vaknar man upp med läppstift på hela armarna och händerna.. på riktigt fan äre med mig och läppstift? kastade alla nyss så jag slipper skiten. tror fan jag börjar bli gammal lr nå. eller så har jag söndersupen kropp :( har hjärtrusningar typ hela tiden nu ju haha! ärligt talat så är jag så äckligt trött på alkohol nu. haft en jävla vit helg sen 2 november.. vet också att många som läser våran blogg kanske tycker det är drygt att läsa om oss som bara fester hela tiden men det är ju det vi gör och det är inget jag rekomenderar alls haha. lugnt kommer dör när jag är 30 typ

vet också att jag lämnade samvetet hemma igår alltså haha, men bryr mig inte. gaddat in YOLO på armen av en anledning så. ångra aldrig något kära läsare!

imorgon äre g-vik med bröderna som gäller! skönt att en av oss har körkort så man slipper löpa till bussar och tåg som man alltid gör! tror det här bli typ femte eller sjätte året i rad som vi åker dit på jullovet :) sjukt kul!


//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0