ems talar ut : PRATA INTE OM ERA CASH !!

En annan tog ju lov redan i Tisdags ;) även om det inte var planerat så har jag stannat hemma från skolan sen jag jobbade senast. Hehe. Hatar att vara i skolan och vara små seg/sjuk. Iaf så har jag hunnit med att umgåts med syrran och käkat kina buffe med henne. Sitter forever alone hemma nu, ska vara lite jul snäll och diska dom tre glasen som finns att diska ;) sen har jag gjort mitt för i år, hehe. Ne men är små bitter för behöver ut imorgon och köpa alla julklappar eftersom jag inte ens har köpt en enda :D vilket betyder pengar som kommer sina mellan fingrarna på mig och ingen större inkomst har jag heller... ska lösas efter jul.  
 
och när vi ändå pratar om pengar, en sak jag verkligen hatar, och jo kan säga HATA för ogillar det inte jag hatar. Det är när folk pratar öppet om pengar. Tycker det är så fruktansvärt snobbigt och ohyffsat och ex sitta vid matbordet i skolan, för ja vissa i klassen kan häva ur sig ett och annat, och prata om hur mycket man får ut på lönen. Det är en sak som man inte gör, har man blivit uppfostrad rätt så sitter man inte och säger '' fiiifffaaaan jobbat så jävla mkt nu asso... kommer lätt få ut 10 lax på nästa lön fifan vad sköööönt '' snälla knip igen käften. Det är totalt ointressant för andra runt omkring som skiter blanka fan i vad andra får ut på lönen. En sak om någon frågar och VILL veta vad han/hon tjänar men när man ofrivilligt måste lyssna på deras fucking tjat om cash asså äej jag blir fan lack. Hur kan man gå från att ha ett samtalsämne om typ frukt till att helt plötsligt häva ur sig om vad man har på kontot.. haha fattar fan inte.. fet lavett i nacken är vad ni som pratar öppet om era pengar förtjänar. Man kan snacka med sina vänner om sånt, för det kan jag erkänna att jag gör men jag sitter fan inte vid ett matbord med 15 andra människor och snackar om mina jävla pengar.
 
Och när killar gör det... finner inte ens ord, tillåt mig att skratta. '' assåå.. jag fick ut 25 000 i lön, men jag söp bort 10 000 på 2 veckor och så köpte jag kläder för resten, asså.... vart tog pengarna vägen liksom? '' haha ah vart tog pengarna vägen ? ett jävla skämt är vad det är. Eller en viss typ som jag och sara umgicks med förut som AAALLLLTIIIIDDD pratade om pengar. '' eehhhj, vad tycker ni om mina nya skor ? fräsha va? dom kostade 5000, sen köpte jag dom här dojjorna till min syrra i present, vet du vad dom kostade? 2800... ''  Allvarligt vad tror ni killar därute? att tjejer blir impade för att ni påstår att ni har mycket pengar, det är ju bara ett sjukt beteende. sålänge ni inte är lil wayne eller typ 50 cent ;)) hhehe
 
ett tips, börja gå i terapi och kolla upp vad ditt problem är och varför du har ett sånt grovt kraftigt behov av att snacka om pengar hela tiden. Ta reda på vad som är felet, kanske behöver du få bekräftelse genom pengar eftersom din spegelbild inte är det vackraste världen har skådat. Ett krav: om jag ska träffa en kille ska han aldrig ens nämna ordet pengar när vi pratar med varandra, sålänge han inte är villig att ge mig några ;)
 
jahapp det där var dagens visa ord från ems :) tack.
 
 
// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0