en dag full av skit

haha fyfan vilka jävla vänner man har, haha första gången jag gillar någons bild på insta så blir jag uthängd i min egna jävla blogg!!;) sista gången jag gillar nått alltså!!

har för tillfället en ganska så rutten dag, hinderbanan till skolan va ju rätt kul när man tvingas vandra som i nån jävla indiana jones film, hade låga converse på mig idag så en liter snö i dojjorna blev resultatet av alla akrobat hopp i snödrivorna, sitter sen i skolan och ska skriva klart ett arbete på mindre än en timme, då sitter det nötter från klassen och drar ut usb kabeln till datamusen hela tiden !!!!! gick ju bra att skriva ut arbetet sen också, vitt papper med vit text liksom.. bröt typ ihop haha. efter en del mordhot mot skolans datorer och allt runt omkring så tänkte jag att man kanske skulle ta mod till sig och bli glad igen. vad händer? lyssna på det här, mobilen gliiiiider ur mitt mobilskal så jag tappar den i backen, vad är oddsen liksom? inga sprickor men den la av helt. gick inte att starta lr nå, ruscha upp till phone house. där vare bara att sätta på sig dumstruten när killen bakom kassan gör ett enkelt tryck på "on" knappen och luren startar direkt...... haha seriöst ;) är så jävla bitter idag men gör glada gubbar ändå ;) så jag framstår som glad ! ;))

volleyboll turnering imorgon i skolan!! blivit hotad av mina vänner att få sätta på mig en pelikan dräkt om jag är dålig på plan!! haha herregud. jag suger på volleyboll alltså.... får se hur det går imorgon! ska kämpa iaf ;))

//ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0